Hos barnmorskan

Melwin är nattad, hundarna ligger här intill halvsovandes och jag och Niclas sitter helt degiga. Haha, alltså att vi är jättesega och trötta. Men, jag tycker att det är lite för tidigt för att lägga sig, så Niclas spelar på Xbox och jag sitter bara här och glor.

Besöket hos barnmorskan gick bra. Det var ju egentligen bara en extrakontroll för SF-mätande samt kontroll om hur bebis ligger i magen, men hon tog även blodtryck och kollade mitt blodvärde. Både och såg fint ut! Nu var det min barnmorska och en annan som kände på magen, och båda sa att huvudet visst ligger nedåt. Antagligen var det så sist också, då den där hårda bulan som låg under revbenen förra gången, låg kvar idag också. Det är alltså rumpan i alla fall trots tveksamheter förra gången. Men, sf-måttet ligger fortfarande på samma mått, alltså tredje gången nu med samma mått. Därför ska vi in till specialist-MVC imorgon på USÖ för ett TUL(tillväxtultraljud). Lite smått orolig är man ju såklart, eftersom det Kanske är något som inte är som det ska. Är bebis bara liten, eller har den för lite fostervatten eller får för lite näring? Nåja, vi får se imorgon, och såklart är det ändå spännande med ett ultraljud, att få se den lille igen! 
 
Så, imorgon är det alltså ultraljud igen, och på fredag är det tillbaka till sjukgymnasten för massage. Helgen får vi se vad den bjuder på, vi har lite planer men det är ingenting som är bestämt till hundra än. Vi får se! 


Här är en bild från rutinultraljudet i v. 19... :)
 
Netti Starby

Jag förstår din oro men det kanske bara är en kontroll som du ska på som en rutin? Hoppas att det går bra imorgon! Kram