Helgen i bilder

Större delen av helgen har spenderats hos mina föräldrar med god mat och fint väder. Melwin har även prövat gungan på vår gård(utanför porten) och så har vi gjort årets första grillning medans min pappa spelade(gitarr med hans kompis) på Mix(resturang/pub).

Idag har största delen av dagen bestått av tatuerande. Först fyllde jag i Isabellas tatuering, och sedan gjorde jag den jag visade i förra inlägget på benet.


NyNi ska få bättre bild senare, I p r o m i s e .

Är det nu man ska sova?

Är det nu man ska sova? När ögonlocken börjar tappa orken att hålla sig uppe. När Melwin sover i sin egen säng sedan snart två timmar tillbaka och hundarna likaså(fast i sina burar). Sedan dess har jag suttit här i sängen med datorn i knät och bara varit. S Å S K Ö N T . Men, jag får ångest när jag tänker på att jag ska sova ensam. Utan min Niclas. :( Haha, "klarar" inte ens en natt utan honom... Även om det kan vara rätt skönt att bara göra som man själv vill ibland. Tror att han också tycker att det är skönt att komma hemifrån. Och imorgon ska de ju fiska innan de kommer hem, och det är han värd. Så mycket som han jobbar! Min duktiga älskling ♥


Nae ni. Nu ska jag byta ut datorn mot min iphone. Spela lite innan ögonen slocknar helt. Nattiii :-)