Vecka 19 ♥Gravid i vecka 19. ♥

Så här känner jag mig just nu i graviditeten: Jag känner mig så himla skör. Psykiskt. Jag menar det, men jag kan gå ute på promenad och bara vilja sätta mig i det blöta gräset och gråta floder. Och så känner man att det inte finns någon att prata med om det heller. (Men jag vet att ni finns ♥, det är bara känslan.)

Något jag är extra sugen på: Jag har nog ingenting som jag äter mer eller mindre, något specifikt alltså. Men jag har nog aldrig älskat riktig mat så mycket som jag gör nu! Dagens höjdpunkt, helt klart - middagen.

Detta sysselsätter jag mig med om dagarna: Umgås med hundarna, ute på korta promenader och myser i soffan. Disk och tvätt tas hand om nästan varje dag. Skööönt när det inte längre blir ett berg av disk efter bara ett par timmar haha. Nu håller jag efter mer. :)

Mina krämpor: Ni vet ju min foglossning. Taaack vare den jag är sjukskriven. Så kul(not). Den är ganska okej när jag bara är hemma, men så fort jag går det som kroppen tycker är mycket att gå, så får jag jätteont. Förutom denna har jag besvär med huvudvärk nästan varje dag nu också, samt tröttheten. Den sitter i än!

Vad ser jag fram emot här näst?: Åååh, onsdag! I skrivande stund är det en dag och nitton timmar kvar tills rutinultraljudet, då vi/jag förhoppningsvis får veta vem som befinner sig där inne. Lilla L eller lilla L. Haha ;-)

Något plagg jag saknar att kunna ha på mig: Faktiskt ingenting speciellt. Mina vanliga jeans får jag inte på mig längre i midjan(vilken midja liksom?) utan jag lever istället i mammajeansen från H&M samt flera mjukisbyxor/typ haremsbyxor och leggings.

...eller någonting jag saknar över huvudtaget?: Alltså det självklara. Jag som nog är den största köttälskaren i världen typ, saknar verkligen en blodig(okej, det ska inte rinna, men ni förstår) köttbit! Och gravad/rökt lax... Men jag är glad över att jag i alla fall får äta det på julbordet. YUMMI. (Laxen alltså)
 

Beställda skor till höst och vinterYääy. Efter många om och men, har jag nu äntligen beställt två par skor från Skopunkten. Det vänstra paret ovan är tänkt som höstskor, att ha nu alltså innan det blir allt för kallt och mycket snö. Man kan ju lägga i en varm sula och använda dubbla strumpor om storleken passar. Det högra paret är en varmfodrad känga som jag hoppas ska hålla i vinter! Jag hoppas bara på att jag inte kommer att störa mig på att inget av paren är med dragkedja i sidan. Men, det ska nog gå bra efter att jag har vant mig. ;-)

Skorna kostar från vänster, 299:- respektive 349:- och finns alltså hos Skopunkten.

27.09

Hej och hå! 

Jag sitter här i soffan med hundarna och har precis sett ett avsnitt av Gravid vecka för vecka på YouTube. Mina favoriter är Rosanna och Mies följt av Gabriella och Fjordor. Det är kul att följa någon som också är gravid, liksom typ samma sits, förutom att dessa två par väntar sina första par och inte har så långt kvar av graviditeten.
Själv går vi in i vecka 19 imorgon, och då i veckan väntas det efterlängtade rutinultraljudet! Alltså åh vad jag längtar. Man har sina milstolpar, så detta är den närmsta, och därefter blir det väl alla besök hos barnmorskan.
 
Vi har kommit hem från en helg i Nynäs hos mina föräldrar där vi bland annat först firade min storebror som har fyllt år, samt grillade och umgicks med min syster med barn och man. Melwin har så roligt tillsammans med sina kusiner, så det är kul att se hur roligt de har tillsammans! 

Men helgen gick superfort. Denna vecka har gått superfort! Det var min första av två veckor som sjukskriven på heltid, för denna gång?! Så en vecka till nu, innan det blir sjukskrivning på halvtid. Så får vi se hur det går... 
Förutom ultraljudet, vad har jag planerat då? Självklart att försöka vila och inte göra så mycket speciellt, men promenader(order från sjukgymnast som jag väl har skrivit om tidigare) med hundarna, och sen lite pyssel hemma. Lite smått och gott. Vi får se hur mycket jag orkar göra imorgon då jag har haft mycket känningar av foglossningen idag, trots att jag inte alls har gjort så mycket. Jag handlade lite med mamma i förmiddags och det var där det kom. Jag gick väl för mycket... Och efteråt var det bara när jag körde hem, i ca tre timmar. 

Nåja, det blir som det blir! Vila vila vila.
 
Nu ska jag kolla vidare på skor, för det är ett måste inom en väldigt snar framtid. See you later!

UPDATE 20:50 ; Jag ska nog försöka ägna mig lite tid åt bloggdesignen. Det ser lite rörigt, men ändå för tomt och enkelt ut. Den är inte "jag". Jag hoppas att det ändras denna vecka i alla fall. :) 

Mycket i huvudet

Jag kan verkligen inte stirra mig blind på allt som inkluderar bebisbubblan. Förutom kläderna som här nedan på bilderna samtliga kommer från Lindex, så är det så mycket planer och tankar kring vagn, skötväska, skötbädd, bebisrummet, tapeter och färg till Melwins nya rum(eftersom bebis ska ta över hans nuvarande). Ja jisses vad det snurrar i huvudet. 

Jag är ju sjukskriven på grund av foglossningen, nu i två veckor på heltid. Då passade Melwin på att dra på sig en förkylning, så han har varit hemma fram tills idag, då jag åkte till dagis med honom imorse. Så idag är första dagen ensam och som jag känner att jag inte tänker göra så mycket speciellt. Egentligen bara hänga tvätt. Det är nog det enda som jag måste göra. Annars, blir det till att sitta och planera bara. En typ checklista kanske vore något?

Mot eftermiddagen bjuds det på korv på dagis, så det blir lagom till att hämta hem honom då. Lillskrutten!