IKEA STRÅLA

Igår var jag och svärmor på IKEA och handlade lite till bebis. Bland annat en madrass till spjälsängen, täcke, kudde och en frotté med huva. Men, så passerar man tag-själv-lagret där julavdelningen befann sig. Och, så hänger den där. Den nog finaste stjärnan jag har sett hittills. SÅ HIMLA FIN. Nu längtar jag ännu mer tills det är dags att börja julpynta. Åååh jag vill typ nu. Men, jag är inte en av dem som börjar Så här tidigt. Sista helgen i november har jag börjat förut, annars är det första advent. 

 

Vecka 23 ♥Här ovan har ni den. Vecka 23-bulan!
Jag får väl medge att det inte har hänt så mycket med den sedan veckan tidigare, mer än att det börjar märkas att livmodern blir större och börjat gå över navelhöjd. Bebben är nästan lika lång som en vanlig linjal(28 cm) från topp till tå och väger ca 550 gr mot slutet av denna vecka. Och nu finns det även en chans att bebisen överlever om den skulle få för sig att födas för tidigt. Helt sjukt ju?! 

Mitt mående har inte förändrats så mycket det heller. Foglossningen har dock blivit värre, och jag känner ett par kickar mot kissblåsan i alla fall vilket såklart leder till fler toabesök. Annars, är det väl ganska bra! 

26.10

Godmorgon alla där ute. Här sitter jag i soffan, i mörkret, med en sovande hund på varsin sida av mig. Lilla bebisen i magen tumlar runt för fullt nu på morgonkvisten, men jag själv håller på att somna, så jag håller mig kort.
 
Helgen har varit både tummen upp och ner. Jag har varit på lite dåligt humör, och vet inte om det är hormonerna som spökar eller vad det är, men det är hur som helst aldrig roligt. Jag var ensam på lördagen med Melwin då Niclas skulle iväg på jobb. Jag fortsatte i alla fall med lite målning i Melwins nya rum, men det skvätte så förbaskat mycket på (det täckta)golvet, att jag inte kunde stå kvar där längre haha. Vi får se om jag orkar fortsätta med det idag, eller om det bara är rita teckningar som står på schemat.
Jag hade ett intagningsstopp på beställningar, men har börjat ta lite fler nu när jag ändå är sjukskriven och har det gaanska tråkigt här hemma, dag ut och dag in. Det är dock skönt att kunna göra lite som man vill, i sin takt och med sin lust.
 
Niclas har fixat lite på min bil i helgen då det rullar dags för besiktning nästa vecka, och vi vet att det var lite som skulle fixas. Dock är det väl i alla fall en sak kvar, men det är vi inte hundra på vad det är för fel, så det återstå att se efter besiktning. Annars står det på schemat denna vecka att ringa en däckverkstad här i staden för att kränga om två nya dubbdäck samt montera på alla fyra då det inte blev gjort nu i helgen. Jag känner mig mycket säkrare om vintersulorna sitter på bilen, då vi faktiskt har börjat få ganska skapligt kallt här i skogen... 
 
Aaaannars då? Ny vecka idag. Graviditetsvecka 23(!). Mer om denna kommer jag skriva om ikväll, då det är fotografera-magen-dagen idag. Och, det är ju Niclas som gör det, så det blir efter middagen ikväll. 
 
Men nu, ska jag nog lägga mig här och vila en stund innan jag är redo att vakna till för att göra lite nytta. :)

Victoria's Secret "Victoria"

Jag själv är inte så insatt i Victoria's Secret's sortiment vad det gäller i stort sett allting. Jag vet att tjejer(främst väl) är galna i alla deras bodymist, men jag har aldrig köpt en egen också bortsett från en(kan det vara vanilj och körsbär? luktar i alla fall jättegott!) som jag fick i julklapp. Men, en parfym däremot som jag har luktat på tidigare, och nu fått hem en liten provflaska typ av mamma, är denna GUDOMLIGA "Victoria". Det är just nu en av mina favoriter om man då bortser från de lukter jag en gång fått av Niclas i t.ex. julklapp eller present, de betyder ju något extra så klart. Men, har ni missat denna parfym, spring bums i väg och lukta, och njut!