Måleri

Jag sitter här i sängen och degar, och känner mig fet, haha. Jag har ätit För mycket ostbågar, och ni vet ju hur härligt(inte!) det är att vara För mätt. Nu har jag i alla fall typ målat färdigt min målning. Jag kan inte bestämma mig för ifall jag är nöjd eller inte, hah. Så vad tycker ni? Dock är det så himla svårt att få ett rättvist foto på målningen, så jag ska ta ett foto med systemkameran när jag har tid och lust, så kanske det blir bättre. Målningen är t.ex. inte så ljus i hela mittpartiet som det ser ut som.Avslutar med en bild på pluttis när han åt nybakad kladdig kladdkaka. Det tyckte han var jättegott! :)

Gårdagens shopping

Tänkte visa er lite av det som inhandlades igår, majoriteten av det på bilderna köpte min mamma till oss, haha. Tack mamma! ♥ Nya skor till både mig och Melwin, och så fick han nya kläder. Byxorna är i samma grön som skorna, vet inte varför de ser så annorlunda ut där på bilden.. Men jag är supernöjd, och jag är dö-kär i mina skor! Längtar bara tills det kan bli lite mer torrt ute så man kan använda dem :) De är i skinnimitation och inte i textil som det kanske ser ut som.

Jag köpte också en uppspänd målarduk, som jag har påbörjat. Denna kommer att säljas ifall jag blir nöjd med den. :)

Utevistelse

Idag har jag och Melwin varit med våra grannar M och I, först i lekparken där de fick busa av sig. Och jesus vad varmt det var i solen! Vi fick börja klä av oss, haha, då solen riktigt värmde. Kanske är inte våren så långt borta ändå?

När vi kände oss färdiga i lekparken så gick vi hem till M's nya lya, där vi tapetserade i hennes "hall". Detta var första gången jag tapetserade, men trots icke-mönsterpassning så blev det rätt bra ändå!

Nu har vi hunnit dega i soffan, ätit våfflor och nu halvsover jag i sängen med Vissla. Imorgon ska jag till Port 73 med mamsen, där både jag och Melwin ska få nya skor! Hihi, kuuul!

Nej nu ska jag gräva ner mig med Femti'.