Stress eller nervositet..

Godmorgon allesammans. Här sitter jag och försöker få i mig lite frukost, och åkt ner i magen har det gjort nu iallafall! Jag har nämligen cp-ont i magen och har haft det sen igår, men jag vet inte riktigt.. kanske beror på studentnerverna.. hah! Kan ju hoppas att det bara är det iallafall? :)

Aja. Om en timme kommer Jennifer och hämtar mig, så ska vi vidare till estet-ettornas show och sedan tillbaka till skolan för att lämna böcker och städa skåpet. Efteråt tror jag det var lite fika, och sen ska jag hem till mamsen. Jag börjar faktiskt bli lite nervös.. hah!

Men men, jag vet inte riktigt hur jag ska fortsätta skriva, så det är väl lika bra att jag börjar packa. Vi har plockat fram allting som vi ska ha med oss, så nu ska allt bara packas ner i väskan(om det nu får plats i en..). Och oj, kanske inte har berättat att vi ska sova hos mina föräldrar ikväll tills imorgon(jag kommer troligtvis sova en natt till, får se,) för att det blir närmare till både min och Niclas "champangefrukost"(jag dricker cola) och sen så ska vi ju vara där efteråt :)

Nej nu babblar jag för mycket. Får se när jag hinner uppdatera nästa gång. Ha det bäst sålänge!

Studenten i övermorgon!

Det är helt sjukt. Jag har inte riktigt fått in det i skallen ännu, men jag tar ta mig fan studenten i övermorgon. Om exakt två dagar, vid denna tid alltså, så går jag inte längre i skolan. Då är jag inte längre studerande.

Haha, jag har inte riktigt insett det än känner jag.

Men satans så skönt det ska bli!

Hemma

Hemma igen! just so you know.

Det blev inte så mycket bilder ändå, men en del iallafall som jag lovar att bjuda på senare(orkar inte lägga över dem till datorn just nu..).Har inte varit på så bra humör(gäller dock fortfarande) pga. en viss person som stör mig något rejält.