Blodbad

Som vanligt på kvällen när jag ska ta ut hundarna, ligger Vissla och sover i buren sin. Jag ska då dra ut henne(hon lyssnar inte när jag ropar på henne, när hon sover..), när hon plötsligt började skrika. Jag sitter där som ett frågetecken och undrar vad som står på. Då, plötsligt ser jag massa blod från hennes ena tass. Fick tillslut ut henne från buren och såg att hennes ena klo måste ha fastnat någonstans när jag skulle ta ut henne. Klon sitter på sne, och blodet droppar för fullt.
Lilla snuttan, man såg verkligen hur ont hon hade :( nu hoppas vi att hon får sova lite iallafall, och se hur det ser ut imorgon. Om den inte har lossnat av sig själv vet du Angelica om du hinner läsa detta, vad du ska få hjälpa mig med :(

Bröst

Jag vill göra min bröstoperation nu, nu, nu. Skäms ihjäl, över mina såkallade "bröst". Idag använde jag en axelbandslös bikini, för jag märkte att alla bhar jag har är på tok för stora. Skulle kunna ha fyra av mina bröst i samma kupa, för att fylla ut en bh.

Fyfan säger jag bara, fyfan.
Tur att jag fyller år snart. Ska utan tvekan bara önska mig bidrag till bröst :(

H&M / Ellos.se

Jag fönstershoppar nästan alltid. Det är kuuuuwl. Men, självklart roligare om man har pengar, så man slipper drömma. Men, har man inte det - så finns det inte så mycket att göra.
Stövlarna ovan har jag iallafall förälskat mig i! Har haft det så svårt för att hitta de Perfekta stövlarna, men självklart är dessa inte ens i min prisklass heller.. Suger. Men en dag kanske, en dag. Ska dessa stövlar bli mina! (Och jag hade beslutsångest om svarta eller bruna var snyggast. Vad tycker ni?)
 
H&M / Ellos.

Torsdag

Fem nyanser av honom(Fifty shades of Grey) - jag vill ha boken här nu. Vill läsa läsa! Förhoppningsvis tycker jag att den är så bra som nästan alla andra som har läst den tycker, och då kommer jag utan tvekan köpa de två andra delarna av denna triologi.

I väntans tider på både bok och min andra halva, sitter jag och tuggar i mig choklad, samtidigt som jag "fönstershoppar" på H&M och lyssnar till Bandit. Melwin sover, och hundarna likaså.