TitanicHelt klart den bästa filmen som har skapats genom tiderna. Gråter alltid, hah :(

Grattis mamsen min!

Tillbaka med ett litet inlägg till er, mina läsare!

Först måste jag säga Grattis till min älskade mamma som fyller år idag!

Nu har jag precis tagit mig en dusch efter att jag, älsklingen Niclas och vår kompis Nicklas suttit i bubbelpoolen. Jätteskönt! Dock sitter de kvar där än, men jag får väl dra upp dem snart för det är väl dags för middag?.. Tror att vi ska grilla korv bara, men ändå :) Äta bör man! och min lille bebiskille i magen vill nog ha näring han också :) Jag längtar bara mer och mer tills den lille anländer till oss! I början kändes allt så overkligt, och sedan blev jag nervös och man blev lite rädd om man ska klara det. Men, nu känns istället det mer och mer jättebra, och att man bara längtar tills dagen med stort D kommer!

Men men, nu ska jag titta på Postkodmiljonären! Skriver antagligen mer imorgon, tror inte det kommer bli mer innan. Ha en bra lördag(valborgsmässoafton)!

Magbilder :)Bjuder på dessa magbilder jag tog nyss. Haha, de flesta linnen jag har sitter sådär vackert just nu ;) Haha!

Går in i v. 30 imorgon!! :) <3
(bara 10v. kvar då! helt sjukt vad tiden går fort. Fast, eftersom det inte är 30fullgångna veckor, så kan man väl säga 11v. kvar, fast jag säger 10 ändå :D sen är det ju såklart drygt 2v +- :)

Nej nu ska jag och min gosiga mage ta med världens bästa sambo och världens bästa hundar ut på en promenad i vårsolen innan jag ska slipa lite utomhusmöbler! :)

Morgonpigg

Godmorgon bloggen! Jag är uppe 1½ h tidigare än vad klockan är ställd på, men jag kunde helt enkelt inte somna om. Det är faktiskt svårt att somna dagar som dessa när det nu har blivit så otroligt ljust fort utomhus. Jag har vaknat en hel del gånger inatt/imorse, sovde alltså lite oroligt. Det känns lite konstigt att sova hos mina föräldrar igen när de inte ens är hemma. Men, de gick! Efter några omgångar Vändtia med älsklingen, så blev jag tillslut också trött - och somnade. :)

Idag har vi som sagt mösspåtagning. Fick frågan om vad detta är. Och, ja.. vad är det detta? Alla studenter i skolan samlas utanför skolan med studentmössan i handen. Vi lyssnar på några som ska sjunga, och sedan ska vi väl sjunga själva också, I guess? Sedan är det väl någon som ska prata, lärare/rektor tror jag? Och seeeeeeen, ska vi studenter ta på oss mössorna på skallen och ta en gemensam bild Allihopa :) Roligt va? Nja, vet inte om jag tycker :P
Efter mösspåtagningen slutar vi iallafall, så då ska jag och älsklingen iväg och fixa hans CV och leta jooooobb! Till gubben alltså. Jag har lite svårt att jobba x) om inte, kommer jag få det med tiden, hah..

Nej ni, nu ska jag fixa lite. Börjar bli hungrig, så får se ifall jag kanske ska ta och äta mig lite frukost. Hej sålänge! :)