Sen uppdatering

Oj vad länge sedan det var sedan jag lämnade ett avtryck här! Melwin har ju julledigt från dagis och därför har det inte blivit mycket sittandes framför datorn. Den tiden när Melwin sover, sitter jag och Niclas mestadels framför tvn och glor på Heroes. 
 
Nu är det juldagen och jag hoppas att allihopa har fått en fin jul! Vi har haft det jättemysigt med mina samt Niclas föräldrar samt hans lillebror. Mina föräldrar stannade över natten och vi alla somnade nog fortare än kvickt. Just nu är Niclas och Melwin iväg på lite mer julfirande hos Niclas föräldrar med släkt på min svärfars sida. Jag själv var så otroligt seg idag och sov halva förmiddagen när Niclas och Melwin spelade på Melwins nya Disney Infinity som var en stor hit i Melwins ögon!
 
Jag själv har precis ätit lite mat efter att slängt på lite mer färg i Melwins rum, fått undan lite disk samt kastat in en tvätt i maskinen. Nu är jag helt slut igen haha, så jag vet inte om jag ska lägga mig i soffan en stund med hundarna och någon bra bok.
 
Nästa vecka väntar ett besök hos både sjukgymnast och barnmorskan, målaren kommer hit och ska förbereda inför tapetsering och så är det självklart nyårsafton! Då blir det fullt hus igen med mina föräldrar och min syster med familj. Det ska bli jätteroligt! Och, på måndag går jag förresten in i v. 32!