Skissblock

I söndags beställde jag 3 st nya skissblock, i storlekarna A5, A4 och A3. Ett av vardera alltså. Märkte här om dagen att jag inte alls har mycket papper kvar, så det var bara att beställa nya!

Dessa tre beställde jag från Kontorsmagasinet, och är de billigaste jag kunde hitta att beställa hem.


A5
- 19,60:- ; A4 - 30,40:- ; A3 - 52:-

I ♥ you

Gah, jag skulle verkligen behöva sova, men jag vill inte. Jag vill fortsätta glo på One Tree Hill, och jag vill fortsätta rita på en teckning jag började med idag(+ den på Melwin som jag berättade i förra inlägget). Har egentligen inte mycket annat att säga, känns lite dött på blogg-fronten just nu. Saknar min stora älskling, längtar tills han kommer hem! ♥

Plötslig smärta

Precis när jag hade nattat Melwin och satt mig ner, fick jag en plötslig smärta i övre ryggen - på ena skuldran typ, och mitt i bröstkorgen. Det liksom tar emot när jag andas, en aning tyngre än vanligt alltså. Samtidigt fick jag även jätteont i magen, men det har lagt sig just nu. Nu är det alltså fortfarande ryggen och bröstet kvar. Så vi får väl se om det blir bättre om en stund. Är det kvar imorgonbitti ska jag ringa VC och se vad de säger.Jag har börjat följa One Tree Hill som sänds på eftermiddagarna. Gamla avsnitt såklart, och jag har sett dem, men de är så bra att jag börjar följa det igen. Men, eftersom jag inte har så mycket bättre för mig just nu, så ska jag kika på dem här och nu. Har precis också påbörjat en liten Melwin-teckning.

Tummen upp, för en gångs skull!

Idag var det tummen upp för SL! Jag skulle nämligen ta bussen in till Nynäs för drygt 2 timmar sedan, och vi var tre barnvagnar som skulle på bussen. Som tur var, så kom det en lång buss, och även fast det redan var en vagn på bussen så fick vi alla plats PLUS ytterligare en vagn några hållplatser senare. Så idag var vi alltså 5 st barnvagnar på en och samma buss, det var riktigt skönt! På hemvägen var det samma buss, men då var vi bara två barnvagnar, så det var gott om plats.
För övrigt fattar jag inte att jag gör så som jag gör. Envisas med att vara så duktig, åka in med vagnen(har ju inget bättre val, men..) och handla lite mat, och sedan gå i detta jävla kramsnö-plask, utan mössa på huvudet(som jag Alltid annars har!) för att jag tänkte att jag inte skulle vara ute så mycket. Jag har nämligen ett jätte-känsligt huvud, dvs. att jag får huvudvärk för minsta lilla, som i detta fall när det är för kallt och blåser jättemycket. Så nu sitter jag äntligen hemma, men nu en gnutta huvudvärk och ont i öronen av all blåst.

Melwin sover, så jag ska väl fortsätta glo runt här på datorn. Skriver senare!