MVC, snöoväder och 102 mandariner ;)

Idag blev det en kort skoldag, kanske skönt att "börja" med, eftersom jag inte har varit i skolan på väldigt länge nu. Efter att jag och Jennifer lunchade tillsammans till en supergod typ kyckling i currysås tror jag det var(såg iaf så ut haha) med ris, så tog jag bussen hem till mina älsklingar. Jag och gubben vandrade efter inte lång tid ner till biblan för att återlämna lite böcker, sen blev det ett ärende till banken och konsum innan vi vandrade upp till sjukhuset. Efter en stunds väntan fick vi komma in till barnmorskan Maria, en urtrevlig kvinna! Väldigt rolig och hur trevlig som helst helt enkelt! Vi satt mest och pratade, om hälsan och livet sådär så att hon skulle få någon hum om vilka vi egentligen var, vilket liv vi lever och har levt, osv. ;) Jag fick lämna urinprov och blodprov, och blodtrycket skulle också tas. Allting gick helt utan problem! Vi fick med oss lite papper och en bok hem, och en remiss till Södertälje Sjukhus har precis skickats för ett ultraljud i slutet av januari/början av februari. Och, enligt hennes dator så är jag som jag själv har sagt i vecka 10 nu(9+1), och har BF den 2 juli 2011. Men, det fastställs väl mer under ultraljudet såklart! :)

Under tiden vi var där hann det komma ett förjäkla oväder ska jag säga! Vi stod fast i centrum i väntan på bussen som inte ens hade kommit efter 45 minuter. Vi ringde papsen som kom och hämtade oss och snällt körde oss hem även fast det kanske bara hade tagit 5 minuter att Gå, men veeeem skulle vara sugen att gå i värsta snöovädret när tårna hade fryst till is? Nej ingen..

Och bla bla bla.. nu sitter jag här och tjockar mig med chips, ahlgrens bilar, mandariner, choklad och isvatten! Jag har precis pluggat, och jag känner mig så stolt så stolt för det! :)

IMORGON; är vi lediga, och jag ska åka till mamsi! När Niclas har slutat kommer han dit, så tänkte vi ta en tripp till nya Jysk, och sen också vidare till nog Kvantum för att handla.

Nu tänkte jag glo på 102 dalmatiner! (HAHA, jag tänkte skriva 102 mandariner......)

Blö typ

Hej alla pigga och glada! Jag är så trött så trött. Jag trodde då aldrig att jag skulle komma till skolan. Nej fy fabian.. haha.. Det blev då långt ifrån vad jag hade både tänkt mig och förväntat mig av mig själv. Men vad gör det? Snart ska vi ha delredovisning på fotot, sen svenska typ. JAG VILL HEM NU NU NU!

Jag orkar inte skolan.. varför går jag i skolan ens för :( :( :(

Efterlängtade MVC

Titta vad klockan tickar iväg.
Imorgon har jag bestämt mig för att gå till skolan. Helst hela veckan tack? Får verkligen inte gå miste om mitt studiebidrag, för det skulle bli lika med = ingen mat på en hel månad. Och huuuur skulle vi klara det?

Nej imorgon ska jag gå! Dock är det bara två lektioner. På morgonen är det dock eget arbete så man kan knappt kalla det för lektion, men jag har en del att göra, så jag tar det endå som lektion ;) Sen är det svenska, och sen åker jag hem! Jag har nämligen en håltimme där efter, och när nästa lektion börjar igen så ska jag och älskling vara nere på MVC(mödravårdscentralen för er som inte förstod), så det blir ingen lektion då.

Så ja, nu ska jag ladda upp ett glas med isvatten och en mandarin att ha vid sängen, sen är det bara att kissa och hoppa i säng! Undrar hur jag ska orka, haha. Men, så är det!

Nattinatti!
Skriver mer imorgon efter MVC :D

Dagens!

Humör: Glatt!
Plus: Snö :$ jag gillar den!
Minus: ..men tycker synd om papsen som är tvungen att skotta :(
Kläder: Linne & leggings, nu bara morgonrock..
Låt: -
Planer: Snart kanske film, annars sova
Mat: Lax & potatisgratäng!
Drog: Isvatten. Ahlgrens bilar.
Måste: Sova, men mår illaaaaaa.
Vill ha: Ingenting just nu faktiskt!
Ser fram emot: MVC imorgon! :)