Mat mat mat

Idag är jag stolt över min insats av ätande! Jättestolt faktiskt. Visst, dagarna går upp och ner. Vissa dagar kan jag äta knappt någonting, medans vissa dagar(som idag) kan jag äta väldigt mycket! Men, som sagt, idag, åt jag mycket - för att vara jag i nuläget.

Jag och älsklingen(och Melwin såklart) var i lägenheten nästan hela dagen för resterande städning. Innan hade vi åkt och storhandlat, eftersom vi ska flytta tillbaka dit imorgon fredag. Konstigt att komma hem igen! Men hur som helst. Vi åt middag där, då vi hade kokat ihop(inte bokstavligen...) en tonfisksallad! Vi köpte två färdiga påsar med ceasarsallad(sallad, krutonger, ost & dressing), tomtater som vi blandade ner och sen självklart tonfisken. Det blev huuur gott som helst, och jag åt som en häst. Det blev lite mat över, så jag tror att jag kommer smälla i mig det imorgon, hihi...

Och, det jag skulle komma fram till - jag är huuuungrig. Så nu ska vi se ifall jag lyckas flytta på plutten som sover i mitt knä, utan att han vaknar - så att jag kan gå och fixa något att äta. Mums!

Tack-present

Idag fick mamma & pappa sin tack-present av mig & Niclas. Vi hade beställt en gåva ifrån liveit.se , och köpt ett blomarrangemang, jättefint!

De fick en spadag för två på ett av de tre hotellen som finns att välja mellan i Stockholm, där man t.ex. får lunch och tillgång till bad och bastu. Självklart ställer vi upp med hundvakt - det ingick såklart! ;-)

Mamsen & papsen blev jätteglada, och lika vart jag och Niclas att de blev glada! Så som de har ställt upp under dessa veckor. Låtit oss bo hos dem i åtta veckor med hund och bebis(som de iofs bara har varit superglada för!), och t.ex. bjudit på mat. Tack världens finaste föräldrar ♥


Nöjd eller inte? Det är frågan.

Uppfräschning igen då. Vet inte om jag är nöjd eller inte, så bli inte förvånade om det ser annorlunda ut när ni kikar hit nästa gång, hah... Ni vet väl hur jag är, när det gäller att byta bloggdesign. ;-)

Nåja.

Väntan på nästa säsong Grey's är lång, och kroppen börjar säga emot. Vill sova, och tänker sova. Så, det var allt från lilla mig. Godnatt! :)

Oklart?

Det måste visst ha uppstått oklarheter här.

Alltså.
Nu, och åtta veckor tillbaka har jag och min lilla familj(jag, Niclas, Melwin & Vissla) bott hos mina föräldrar. Anledning till detta är att det pågår ett stambyte i vår lägenhet, och vi vill inte utsätta Melwin för den skiten som detta stambyte ger. Förutom ett jävla oljud som vi inte ens kunde stå ut med när de höll på hos grannarna vägg i vägg, så blev det byggdamm i hela lägenheten, och vi hade varken tillgång till egen toa, dusch och rinnande vatten.

Men nu, sju veckor senare, är stambytet så gott som färdigt(om man inte räknar med deras jävla miss med vattenskadan i taket i badrummet som de håller på att fixa nu...), och det är strax färdigt för att flytta tillbaka, hem - till vår lägenhet igen!

Igår städade vi hela kvällen i lägenheten, och även idag. Imorgon blir vi nog färdiga, vilket betyder att vi flyttar tillbaka på fredag. :)