Vecka 28 ♥


Veckorna verkligen bara rullar förbi. Idag kliver vi in i vecka 28 och har exakt 90 dagar kvar till beräknat födelsedatum. Bebisen kan i slutet av denna vecka väga upp till ca 1,2 kg  och är ca 35 cm lång från topp till tå. Ögonen öppnas för första gången och hörseln blir bara bättre och bättre. 
Livmodern är snart uppe vid revbenen och då kan man tycka att det blir mer jobbigt att anstränga sig och andas.

Hur mår jag? Jag mår inte bättre i alla fall. Jag vankar fram som en jävla pingvin för att jag har så himla ont. Ryggen har blivit värre också... Men, bortser man från det, så är det väl bra! Haha. Psyket är väl si sådär. Väldigt deppig och känslosam, men det har sina anledningar...
 
Hur förbereder vi oss? Nästan alla materiella ting är på plats. Det är väl bara en skötbädd, och sen alla tillbehör dit, nappar och nappflaskor kvar. Lite amningsinlägg till mig. Annars har vi nog allt nu! Men jag börjar noja lite inför förlossningen. Jag har haft en del magknip under denna graviditet, och det gör SÅ HIMLA ONT, och då börjar jag tänka och fasa inför förlossningen. Hua, vet inte om jag vågar igen?! Men, vi ska i alla fall åka och kika på förlossningen på Karlskoga lasarett, för det är där som jag just nu har som önskemål om att föda. 

Petite Cherie åkpåse


Denna goding till åkpåse kom hem till oss idag. Den är verkligen jättefin, men jag hade tyvärr inställningen på att vi ska skicka tillbaka den på grund av en anledning. Meeen, så fyller jag ju år imorgon. Så jag kanske får den i födelsedagspresent av sambon min. ;)

Ja vi får se helt enkelt. Men fin är den! DOCK, så kunde jag önska att den där svarta lädermärket kunde ha varit brunt istället, precis som väskan jag har från samma märke(Petite Cherie).
 
 
 
 Vad säger ni, funkar det ändå? ;)

24/11

Jag har sådan otrolig ångest just nu. Jag gråter minst ett par gånger om dagen, och just nu är det krokodiltårar. Jag fasar så mycket inför en dag som bara närmar sig mer och mer. Det har ingenting med graviditeten att göra.. Och, ni kommer att få veta. 
 
Fram tills dess har jag Melwin hemma från dagis. Givetvis har jag mina stunder även när han är hemma, som jag är ledsen, men jag slipper i alla fall vara ensam och helt icke sysselsatt. I samma veva fyller jag år(torsdag) och i helgen kommer min familj hit för lite kalas. En målare kommer hit och ska pyssla med väggarna i Melwins blivande rum(inte säkert att det blir denna vecka) och en röris ska sätta in ett element(vattenburet), troligtvis nästa vecka. Det är i alla fall skönt att ha lite som händer runt en, när man går genom det som närmar sig för mig snart. JAG VILL INTE. Gråter bara.
 
Förlåt för detta inlägg. Att jag skriver A, men inte B. Men jag lovar, även ett C kommer.
 
Nu ska jag torka mina tårar, snyta mig och kolla efter ett foto att skicka till förstoring.