Ingen rubrik

Lagom, lite småsur jag blir. Nu när jag är nystartad företagare, fick jag hem ett erbjudande om ett webbhotell, Gratis i 12 mån. Skitbra tänkte jag, och hakade på direkt. Så igår när jag börjar fixa hemsidan, så insåg jag att det inte alls gick så som jag hade tänkt mig. Hemsidan jag har gjort själv i Dreamweaver går inte att lägga över i detta webbhotell om jag har förstått det rätt. Men, har tagit hjälp av en kille som jag hoppas på svar från snart... Annars, så har jag startat en blogg - och där gjort det precis som jag ville ha det från början. :) Det enda jobbiga är ju att jag kör på gratis-blogg, dvs. får med ".blogg.se" i adressen.

Men, så fort det är färdigt ska ni få ta del av denna!

Dagens shopping


Lite av dagens shopping idag. Alla kläderna köpte min mamma till Melwin, medans jag köpte t.ex. servetterna ovan(även med engelska flaggan), en nackkudde till badkaret och äggkoppar. Tröjan på bilden är för övrigt grå, inte brun, och byxorna är blåa - inte gråa. Haha. Strumporna är turkosa, inte gröna. ;) Annars stämmer det, haha. Fick även ett armband av mamsen! :)

Fint va? :)

Port 73


Som bilden visar ska vi idag till Port73(ett litet köpcentrum några mil härifrån), jag Melwin & min mamma. Jag hoppas på att hitta något fint till Melwin - känner mig sugen på att handla något till honom.

För övrigt är jag inte alls på topp. Psykiskt alltså. Känner att jag bara skulle vilja sjunka ner under jorden ett tag. Men, för Melwins skull tänker jag inte göra det. :-)

Nu ska jag busa med Melwin och byta blöja. See you!

Hemligheter

Jag sitter och håller på med lite hemligheter, sånt ni antagligen inte får veta än på ett tag. :) Samtidigt så tar jag det bara lugnt, eftersom Melwin och hundarna sover så sött. Juste, nu kom jag på att jag ska beställa hem lite foton. Måste fylla på Melwins fotoalbum! :)