27/12

Få nu inte hjärtattack. Igår köpte jag mitt livs första Ben & Jerry's glass. Chunky Monkey blev det, som lät godast, och ja visst går den hem! Dock, vet jag inte om jag kommer fortsätta pröva dessa hundratals sorter det typ finns, då jag tycker det är ett på tok för högt pris för lite glass. För så otroligt märkvärdig är den inte. Men god, helt klart. :-)
 
Dock, var jag supermätt innan jag tog första skeden idag, så kan ni tänka er hur jag mår nu? Väldigt illa, kan jag väl ärligt säga.
 
Nåja.
 
Nu är julen över i alla fall. Det tog lång tid innan den kom, men gick betydligt fortare. Granen åkte ut igår, då vi tog in den för tidigt och då började barra väldigt tidigt. Samt, att min ena kära lilla vovve tyckte det var jättespännande att tugga på alla grenar, julgranskulor samt att kissa på granen. Så, den åkte ut, fortare än kvickt! 
 
Vi har haft en jättebra jul tillsammans med mina föräldrar och min storebror. Vi stannade över natten, så även gubben min kunde ta en öl eller två tillsammans med pappa och brorsan. Vi åkte alltså hem på juldagen, och har sedan dess bara slappat hemma. Tagit det lugnt, njutit.
Imorgon ska vi träffa min ena syster med familj, för lite fika och julklappsbyte, hemma hos mina föräldrar. Därefter blir det väl hem och packa innan vi nog på söndag for till Niclas föräldrar för nyårsfirande.
 
Sen blir det nytt år, med nya tag och nya möjligheter. Vi hoppas på bättre tur, på att jag ska finna ett jobb. Firman min går inte så bra som jag hade hoppats, så nu måste vi hitta på något annat/mer. 
 
Hur som helst. Hade vi ögat för ett hus. En villa, drygt 10 min härifrån. Mer centralt, en-plan, som jag blev störtförälskad i. Det är inte i topp skick, men det är just det jag gillar. Att man kan sätta sin egen prägel på det, och få någonting tillbaka för det man gör. Till skillnad från här i hyresrätten...
Hur som helst, var vi så nära. Eller, vi ÄR så nära, men ändå inte.
Så, det blir säkert inget mer med det. Det gör så ont i mig och jag har fällt en och annan tår, för jag ville verkligen ha detta hus. </3
 
 

23/12

Sådär dagen innan julafton, kunde nästan inte bli sämre.
Fyfan. Är så himla ledsen nu. :(