Dream on

Fan vad avis jag är på Tyra Sjöstedt! Vill OCKSÅ ha en hästgård, och ha en massa djur. Mina vovvar, och självklart några hästar. Det är min stora dröm. Först nya tuttar, och därefter en hästgård, punkt slut.

Men, det är väl några år dit antar jag. Så, jag drömmer vidare. Får väl fortsätta att bara rita mina hästar...

Hemsidan

Pillar med hemsidan som inte alls blir som jag hade tänkt. Nåja, nu har man lite att göra iallafall medans gubben fixar med staketet och Melwin sover :)

Mattes prinsessa fyller 8

Idag har vi bara varit, fortsätter att njuta av den sista lediga tiden tillsammans allihopa. Dock så blir jag nog hemma liite längre än vad jag hade planerat, då det tydligen tar fler veckor än vad jag trodde - att få registreringen klar. Men, eftersom det är inskickat så är det iallafall igång. :) Nu på kvällskvisten har jag och Niclas hjälpts åt att städa och få iordning kontoret/datorrummet där också Niclas har sin dator. Väldigt skönt, att nu nästan allt i lyan är helt iordning! :)

Sitter just nu och räknar på en budget, för typ 5:e gången, om inte mer. Det är klurigt, och egentligen skulle man nog kunna göra det hur många gånger som helst, men nu så hoppas jag att allt stämmer! Nu börjar klockan ticka iväg, så jag ska försöka att dra gubben från sin dator och krypa ner i sängen. Imorgon, eller någon av de närmsta dagarna, ska jag göra lite ändringar i min hemsida - och ni som inte ens har sett den än :-) Hihi! Nåja.

För att inte glömma, min lilla tant fyller år idag!! Klockan är över 00, så nu blir "lill"-tanten 8 år gammal. Snuttis!(är medveten om att jag skrev lite fort på nedersta bilden ;))

Vart var jag.. Sova, javisst! Nattinatti :)

Nedräkning till start

Jag sitter och gör en inköpslista för firman, och väntar på maten. Melwin blev så otålig att han nu fick lite potatissallad och paprika-bitar att tugga på. Det verkar vara godkänt ;-) Lilla gottegrisen!

Som sagt, är i full kareta med att "shoppa". Hur skoj som helst, men lite pilligt - är ju så mycket som behövs! Mer än vad man tror... :)