Världens snällastePlutten var världens snällaste på dopet!
(eller, han är i stort sett Alltid världens snällaste!) Han sa inte ett knyst, och det var endå efter att ha sovit ett par timmar(och jag trodde då att han skulle vara rå-hungrig). Så duktig så! Vi fick många frågor ifall vi hade opererat bort hans stämband eftersom han var så tyst ;)

Idag tog vi en rejäl sovmorgon, och tog os...

Idag tog vi en rejäl sovmorgon, och tog oss en sväng tillbaka till församlingshemmet för att leta reda på lite grejer som några gäster igår hade glömt. Turen som var så fann vi det som skulle finnas! :) efteråt åkte vi och handlade bl.à. lite scrapbooking-prylar till Melwins nya fotoalbum han fick av sin gudmor med familj, och så köpte vi även ett Alfapet - äntligen! Så det var bara hem och spela :D annars har vi bara myst och tagit det mest lugnt. Jag har även fått pröva köra Niclas nuvarande firmabil :D haha superkul ju! Stor som ett hus, men det gick så bra så! Men men. Nu ska det sovas. Jag är den enda här som är vaken... :)

Efter en otrolig massa stress och lite ner...

Efter en otrolig massa stress och lite nervositet så blev Melwins dop jättelyckat! Vi tackar för många fina presenter och det goda sällskapet! En dag värd att minnas utan tvekan :) Och självklart blir det bilder, det lovar jag :)

Stora älsklingen har precis somnat, och li...

Stora älsklingen har precis somnat, och lillen ligger vid tutten. Jag förstår att alla tre är utslagna efter att ha fått gått med mig på värsta långpromenaden så här sent. Varför? För att jag har haft så otroligt ont i magen och mått så sjukt illa. Det är inte över än heller, så jag hoppas att det går över snart... Försöker tänka på annat. Är det så här imorgon så vet jag inte hur det blir med dopet, för min del iallafall. Fan fan fan. Har antagligen stressat för mycket, och nu kommer det i samband med nervositet. Nu ska jag fortsätta att måla naglarna och sen kanske rita lite, försöka få annat på tankarna.