Tolvslaget 12/13

(tidsinställt inlägg)

Så där, nu har det dragit ihop sig till tolvslaget, och jag spenderar detta nyår tillsammans med min egen lilla familj + mina föräldrar hemma hos dem. God mat och gott sällskap, kommer vi långt på!

Till er alla där ute; Gott nytt år!

Ny design & kommande nyår

Så, äntligen, har min blogg fått sig en uppfräschning. Eftersom det tar ett tag för mig att komma igång med en ny design, lär det ta ett tag innan det kommer upp en ny design igen. ;-) Imorgon skickar jag även iväg min kamera, så jag kan spara ihop till en ny. Så, får duga med de bilder jag tog idag.

Niclas sitter och spelar Xbox här intill, som vi köpte i fredags då vi tog en tripp till Haninge.
Själv ska jag fixa i ordning mig för läggdags, och fortsätta läsa 'Femti'. (Läser denna väldigt sakta, så jag slipper vänta så länge på nästa :))

Imorgon, nyårsafton, ska jag och min lilla familj bege oss till mina föräldrar för att fira tillsammans med dem! Det blir också lite mini-jul(klapparna). Jag har gjort ett tidsinställt inlägg som läggs upp imorgonkväll, så annars säger jag; att jag skriver igen nästa år!

Nattiiii.

Winter Wonderland - JärnboåsPå vägen hem från Nora i torsdags, stannade vi och fotade lite. Bilderna blev självklart inte riktigt rättvisa när de kom upp här på bloggen, men ni får se dem i allaf fall.  Jag har ingen idé till en ny header eller kanske en hel ny design. Så, har ni något tips, så kommentera gärna! :)

Kameradjungel

Hoppas alla har haft en god jul, för det har vi! Skriver från mobilen så det blir inga bilder eller något långt inlägg. Ligger och kikar på en ny kamera, då jag verkligen är less på min D3100. Ångrar verkligen massvis att jag sålde min D90, men är nu inne på dens uppföljare D7000. Jag fick nämligen pröva Niclas systers kamera, dock en Canon, och den var Så mycket bättre än min.. Jag har inte fått många bra bilder.. Blev mest med blixt, och det är inte alls samma sak.

Bilder och mer berättelse kommer när vi är hemma igen. Vet dock inte när det blir :-)