No tattoo

Ni som hann se inlägget om en blivande tatuering; det blev inget med den - än iallafall. Jag gör ju mina tatueringar själv, och den var snäppen på För svårplacerad för att göras själv. Så, jag hoppar den sålänge, så får vi se ifall jag bara byter placering eller ifall jag gör den när jag har pengar till att göra den på en studio. :-)

Och; nej - den har inte med Melwin att göra. Inga svalor eller banderoll. :-)

Nu ska jag börja med maten innan storälskling kommer hem med det nya skrivbordet!

30/1

Så less på skiten. Vill inte vara med längre.
Vet inte vad jag ska göra. Faller ihop inifrån.Skiter i allt, och ska bara vara med min fina son nu. Mysa mysa mysa ♥ med världens finaste lilla kille. ♥

Nytt skrivbord

Vi har ett gigantisk skrivbord från IKEA, som är ca 160x80cm stort. Gigantiskt hemma hos oss, och passade bra när både jag och Niclas hade våra stationära datorer brevid varandra. Sen när jag skaffade min bärbara, så har det bara blivit en avlastningsyta, och det tar så mycket plats. Därför, ska vi till Jysk imorgon och hämta ett skrivbord som de har kampanj på just nu. 200:- för bordet nedan! De är 110cm långt, och brett minns jag inte nu... Men hur som helst, lär det bli en ganska stor förändring, så det känns jättebra!

Det var slut på lager när vi ringde dit innan helgen, men de skulle beställa hem fler och då reservera en åt oss. Hihi :)


200:- är det lätt värt för!