Bilden säger allt <3Herre min gud. Jag är helt slut efter idag, och morgondagen blir väl ännu mer intensiv. Idag har vi kastat skräp, packat och städat. Jag slutade städa för drygt en kvart sedan, och ska nu bara ta ut hundarna innan det blir rakt till sängs. Imorgonkväll måste vi vara så gott som helt färdiga, så vi har lite att göra. Det kommer nog eka tomt här ett tag, men ni vet varför. Jag lovar att uppdatera så snart jag kan... :)

20/10-14


Hej och hå,
nu är vi inne på den sista veckan innan flytt. Jag kan inte tro att det är sant, att det nu bara är en vecka kvar tills vi flyttar från min barndomsstad, mitt LÄN där jag nu bott i nästan 22 år. Det är läskigt, men ack så kul det självklart ska bli! 

Denna vecka är fullspäckad, och det är faktiskt tur det. Jag behöver något att göra, så att dagarna går. Jag hatar att bara sitta och vänta... Förutom det som ni ser ovan, så ska vi idag hämta en soffa. En vit 3-sitsig Ektorp, som passar jäääättebra med våra två Ektorp-schäslonger samt en annan Ektorp-soffa vi har i huset nu. På torsdag ska jag träffa mamma, och handla inför måndagen då en smörgåstårta ska göras till flyttdagen. 

Nu vet ni i alla fall hur det ligger till nuuu. Så nu ska jag hänga tvätt och flytta på ett gäng kartonger så vi får plats med soffan när den hämtas ikväll. :)

Fransk bulldog

Nu är vi hemkomna från Nora där vi firade Niclas mamma som fyllde år. Utav oss fick hon denna teckning på hennes fralla. :-) Gjorde även en annan teckning på skoj med texten "I can't keep calm, i have a jack russell." Men, jag har tappat bort fotot på den, så ni får bara se denna. :)