Knorris

Lillen ligger och knorrar i sin säng med hicka, stackarn! Inte går det att göra så mycket åt hickan heller, tyvärr :(

Jag & Niclas var precis ute på en prommis med bebis & Vissla, och är nu inne igen. Jag har tittat lite till och från på Bridget Jones på tv4, och snart ska vi nog lägga oss eftersom älskling ska upp tidigt imorgon för teoriprovet. Det blir första dagen ensam imorgon med både hund och bebis! Niclas har ju varit hemma nu de dagarna sedan Vissla kom hem, men nu så. Dags att vänja sig för min del också att gå ut ensam med både hund och vagn, eftersom det kommer att bli så när Niclas börjar jobba igen efter ledigheten :)

Tänkte nog börja fundera lite på en ny header imorgon när jag ändå bara är ensam hemma. Sker det ingenting så betyder det att lillen inte sover så mycket så jag får tid till datorn, eller att jag själv har somnat ;)

Nej ni, nu ska lillen ha mat och sen ska vi förhoppningsvis få lite sömn :)

Mitt i krystvärkarna, ha...

Oj.. jag har inte bloggat på 3 dagar. Dåliga jag! :) men, ni förstår nog varför det är segt här. Jag gör egentligen inte så mycket om dagarna, då lillen mest sover, äter(väldigt ofta nu för tiden!) och ska bytas blöja på hela tiden. Men, i mellan åt vaknar han ju till, och då vill man passa på att gosa massvis! :)

Idag är lillen 11 dagar gammal, och Vissla fyllde 7 år igår! Min syster med familj kom hit, och Melwin fick ett set med body och byxor av Lundmyr of Sweden(mina favorit-barnkläder!), det tackar vi för! :) Efteråt begav vi oss alla till mina föräldrar(Melwins mormor & morfar) där även min storebror var. Vi åt middag tillsammans och bara hade det trevligt! :)


Jag mitt i krystvärkarna ;) En staty utanför vårat förlossningsrum :)


Imorgon håller vi tummarna för stora älsklingen som ska göra teoriprovet för körkort! På onsdag har han uppkörning och på torsdag ska vi på återbesök på BB Stockholm där lillen föddes för att göra ett hörseltest som vi inte hann med att göra innan vi åkte hem när vi var där på förlossningen.


Nyduschad jag & endast ett par timmar gammal Melwin ♥

Segis

Jag sitter här och leker med lillens hand samtidigt som han sover, här vid sidan om mig i sängen. Jag tog mig precis två mackor som jag för övrigt bara tvingade i mig för att jag inte ska gå ner i vikt(vill gärna behålla mina extra kilon jag fick under graviditeten, tack!), och nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Kanske ta en dusch? Passa på när plutten sover...

Våran vagn är tung(speciellt i backar!...eller så är det bara jag som är svag som en mes) och det är varmt ute. Jag har inte hunnit känna mig bekväm med att gå ut ensam med vagnen, t.ex. gå och handla, så det känns inte som om jag har så stort sug efter att göra det nu... Även fast det behövs handlas!
Igår var jag faktiskt på Lidl och handlade, ensam(Melwin var med såklart!), och det var på håret att jag inte skulle få med mig allt hem, haha. Tryckte verkligen in påsarna i varukorgen under vagnen, och då blev den ju plötsligt ännu tyngre. Jobbigt värre, haha! I hettan också, som det var igår... Värmebölja för stackars mig och Melwin!

Så vad kan man göra när man bara är hemma? Städa, fixa tvätt & disk, är inte vad man kanske vill göra Hela tiden så fort man får tid till det. Nej fy bubblan :( och "passa på att vila..." är ju bara tråkigt. Kanske skönt, men tråkigt. Blä.

Haha, förlåt för att jag klagar! Ska mysa lite med lillkillen min och eventuellt hoppa in i duschen.

Imorgon...

...får jag äntligen hem dig igen, min lilla prinsessa!

Jag har varit utan dig i mer än en vecka nu, så skoja inte om att jag verkligen saknar dig! Det ska bli så skönt att få hem dig igen, lilla snuttan min!

(Niclas farmor har varit hundvakt åt henne under tiden vi var på förlossningen och nu tiden som har gått efteråt)Matte har saknat dig så mycket!