Lördag 31/8

Lördag. 
Och, vad det har regnat! Nu, är det trots allt uppehåll, men det har ju regnat så sjukt mycket. Jag som var vaken ganska sent igårkväll när Niclas hade somnat, hörde allt hur det åskade i mängder. Blixten var inte alls långt borta(drygt 1 km), så man kunde nästan känna hur huset vibrerade lite, lite smått läskigt faktiskt om jag får säga det själv! Och, bara för att jag sa att det är uppehåll, så började det precis regna igen.. Men, det är mysigt när man sitter inomhus och har altandörren öppen, och hör när regnet smattrar på plasttaket ute. :)

Tro det eller ej, men jag började skriva igår. Skriva på en kanske blivande roman. ;) Jag är ju en sann nybörjare vad det gäller att skriva historier, så vi får väl se hur det går. Jag tror faktiskt att jag ska fortsätta skriva lite nu, passa på innan det är dags att väcka Melwin. Jag läste i alla fall någonstans att, om man ska skriva, ska man försöka skriva i alla fall lite varje dag. Då hinner man inte tappa sina idéer och så vidare. Och, ifall man har idétorka, ska man skriva ändå. Förr eller senare så släpper det till slut.

Så, det var väl det jag hade att berätta just nu. Back to business. ;)

Syskon-snack

Det är helt sjukt vad bebissjuk/sugen jag blev nu bara sådär. Ska snabbt tillägga att jag inte är gravid och att det inte blir bebis snart pga vissa saker. Men, det är svårt att inte bli sugen, när man ser kvinnor som är gravida, får sina små små pluttar. När man har "råkat" gå genom Melwins gamla bebiskläder och tänkt "Har han verkligen varit så liten?!". Åh, jo visst blir man sugen. Men, jag tror att vi vill flytta till större först.. (Tänka sig att vi bodde i en etta på 47 kvm, och nu bor i en fyra på 97,5 kvm och gärna skulle ha liiite större.....)

Sen finns det ju så otroligt mycket fint till de minsta. Jag älskar de olika seten man kan köpa. Det vänstra nedan från Ellos, och det högra från H&M. 

Vad tycker ni är en bra ålder för att skaffa ett syskon till det första barnet?

Min personliga åsikt är att låta det första barnet få bara vara ensamt barn kanske de 2-4 första åren. Efter 4 års ålder tycker jag nästan blir väldigt sent, då känns det som om de inte kan leka på samma sätt tillsammans. Det kanske man inte gör vid 4 år i mellan heller? Gud. Jag vet ingenting. Bara att jag vill vänta, men inte för länge. ;-)
 

Många tankar om livet

När man sitter hemma hela dagarna, i väntan på att man ska hitta ett superbra jobb som man verkligen vill ha, så att drömmarna kan börja komma närmare med stormsteg, så går hjärnans tankar på helvarv. Jag sitter och tänker på livet, vad jag egentligen vill göra, och då kommer det tankar som "Undra om jag ska satsa helhjärtat på mitt företag", eller "Undra om jag ska gå en kurs i att skriva, så jag kan bli en super-författare". 
Haha, tankarna är många, även om det där bara var två. Jag har även förut varit inne på att bli målare(hantverkare) eller plattsättare, eller att arbeta med djur - gärna hästar, eller hundar. Jag hade tanken på att öppna hunddagis, eller i framtiden ett inackorderingsstall. Eller ha kennel. Men, kennel går nog fet-bort när man har en sambo som är uppväxt med detta, och hel-trött på det. 
 
Så, nu har jag tittat runt på lite olika kurser man kan göra.
Jag har en plan att ta en skrivkurs, och eftersom jag har blogg så tror jag att jag kan ha nytta av det här också. Eller vad tror ni?
 
Livet är svårt. Man vet aldrig vad man vill. Inte om man heter Felicia Nilsson i alla fall... 
Haha en annan tanke jag hade, var att bli riktig bonde - HAHA. Alltså ifall vi skulle köpa gård, att ha typ höns, så man kan sälja ägg. Osv.. ;-) Haha, ja det vore ju något.. 


Men, det finns egentligen bara ett alternativ vad det gäller passande jobb, när man är mig. Jag tänker på att jag nyligen har skaffat valp, och min andra hund inte heller gärna är hemma själv längre stunder, och att jag har problem med ryggen. Det bästa för mig, vore att satsa helhjärtat på mitt företag. Ta några kurser så att jag kan utveckla och utöka mitt sortiment, göra något mer. 

 
 
På tal om företaget, så har jag precis suttit och gjort i ordning en banner till NHP(Nynäshamns Posten). Kul! Min första annons i tidning. Skoj! :-)