Mina fina pälsbollarSom dessa hundar ställer upp för mig när jag inte mår bra, är ledsen eller bara lite nedstämd. Det är som om de förstår att man inte är helt 100%, och det sägs ju att det stämmer... Att de förstår våra känslor alltså.

Dagen har varit okej. Melwin är nu dunderförkyld, med halsont, hosta och snuva. Han har sovit och vilat ganska mycket idag, så det märks att det går mot bättringsvägen. Själv är jag också förkyld. Halsont och lite hosta. Det känns inte alls roligt. Dock hellre detta än den andra skiten! 
Men men. Nu försöker jag gå vidare och lämna skiten bakom oss. Blicka framåt! Mot fredag, då jag ska få övningsköra igen samt fira min ♥ mamma ♥ som fyller år på onsdag. 
Btw så har jag två nya teckningar att visa er. Eller, tre stycken. Dock så får de vänta lite till, men de kommer snart kan jag lova! :)

Så otroligt tufft

Hej igen!
 
Nu är jag tillbaka, efter en väldigt jobbig helg. 
Melwin blev magsjuk igår-morse, så ni kan ju tänka er vilken panik-ångest jag har haft sedan dess. Han slutade spy igår em, men nu har han feber och är jättesnorig. Nu efter nattning så rann ångesten över mig och jag fick gråta lite i Niclas armar... Ångest för att detta har varit skit-tufft, ångest för rädslan om jag och/eller Niclas ska bli smittad, och ångest för att Niclas ska jobba imorgon. Det vill säga, att jag kommer vara ensam med en dålig Melwin imorgon. Självklart är han bättre och är förhoppningsvis Ännu bättre imorgon, men ändå. Det är tufft. Jag är riktigt rädd, så fort Melwin blir ledsen och så... Men men, jag tvättar händerna Hela tiden, så nu ber jag till gudarna att han får bli frisk fort och att jag och N klarar oss. Please! 
 
Jag hoppas också detta så att jag kan återgå till mitt normala mat-intag. Jag har inte ätit riktig mat sedan i fredags. Några tuggor av en banan, en riskaka, en halv rostad macka, och idag typ två tuggor spaghetti med korv. 
Ni som har denna hemska, obeskrivliga fobi, vet vad jag menar. Det känns hopplöst att äta Om man nu ska bli sjuk. Osv... 
 
Men nu måste jag göra någonting för att få tankarna på något annat. Jag har en teckning som ska bli klar, och så har jag ett par nya spel på luren som räddar mig när jag mår som värst. Eller, ibland hjälper inte ens det. En dusch gör susen!
 
Vi får se när jag har tid och lust till att skriva här igen. Ciao sålänge!

Nya skor till Melwin

Dessa skor nedan beställde jag tidigare idag till Melwin. Jag märkte här om dagen att Melwin endast har sina regnstövlar och ett par foppa-tofflor(som snart börjar bli lite små), så jag kände att vi kanske behövde skaffa ett till par skor. :-) Vitt är kanske inte det ultimata, speciellt inte till ett barn, men vad fn, det är ju snyggt! ;-) 

Dessa är från H&M och kostar 99:-.

23/04

Yippie! Vad härligt det är att vakna med halsont och en nedrans huvudvärk från helvetet. Nu har jag haft huvudvärk konstant i över en vecka, snart två veckor. Detta i samband med mina spända nackmuskler/axlar, så det är till 90% säkert att det är därför. Det har min tidigare sjukgymnast sagt, att jag väl har mycket huvudvärk, då jag är så otroligt spänd.
 
Men men, mina föräldrar har varit förkylda och Niclas är det just nu, så självklart ska inte jag få klara mig undan från detta. 
 
Trots denna värk kom vi ut i kylan(!) och till dagis, och nu när jag kom hem slängde jag ihop en kladdkaka-smet till muffins, men det blev lite som varm smet bara, haha.
 
Idag skulle jag behöva fortsätta på en teckning, ett födelsedagskort och plugga körkortsteori, men huvudvärken säger ifrån. Det blir till att bara dega en stund, och hoppas att det blir bättre snart...