Lite, blandad kompott

Hej igen alla nära och kära!(eller vad ni nu är ;)) Mina goa läsare helt enkelt!

Idag var det en lång dag i skolan, men det gick det också. Det rullade på helt enkelt! Därefter bar jag mig hem till mamsen och papsen, och senare kom Niclas dit. Jag och mamma åkte iväg och handlade, och åkte hem igen till papsen och Niclas som hade förberett en fläskpannkaka! Mums var det! :) Nu är vi hemma(eller ja, vi har varit det ett tag), men jag känner att jag inte har så mycket för mig att göra.


DET SNÖAR!!!!! BLIR SÅ LESS PÅ SKITSNÖN!!!!!!!Ursäkta.. var bara tvungen. Satt och tittade ut i tankarna om hur jag skulle fortsätta skriva inlägget. Då, ser jag denna skitsnö.. BLÄ säger jag bara! GE OSS VÅR <3

Godmorgon?

Nu ska jag och Vissla bege oss till Kim idag igen! :) Mamsen jobbar, papsen jobbar, och lilla Kim är hemma. Så nu ska jag alltså dit och lämna Vissla där innan jag ska bege mig till skolan för utvecklingssamtal!

Ciaooo :)

Godnattii!

Nej ni bloggen, nu har jag nog varit vaken för länge, eller rättare sagt, nu tror jag att det får räcka för idag med datorsittande. Jag är tillräckligt trött för att iallafall ge sömnen en chans(kan inte ens försöka sova om jag inte är det minsta trött..), så jag får väl ge det ett försök!

Imorgon ska jag till mamsen och papsen igen för att lämna Vissla där när jag är i skolan. Måste nämligen till skolan ännu tidigare än när jag egentligen börjar lektionen, och då skulle lillvovven behöva vara ensam för lång tid. Dääärför ska hon alltså få vara hos mamsen och papsen så hon inte blir ensam! :)

Jag lär nog blogga innan jag åker imorgon. Så vi hörs då! Godnatt :)

Hel datorladdare! <3 och plugg..

Wieho! Papsen fixade min datorladdare, så nu är den fiiin igen :) Nu blir det till att vara försiktig och lägga undan den så inte Vissla kan komma åt den ifall hon ska sno mina chipspåsar igen, haha ;)

Nu ska jag vara duktig och plugga! Hörs senare :)