Toppen är nådd

 
Åh vad jag älskar vårat hem. Nu är det verkligen ett hem, och det är bara vårat. Jag känner bara sådan lycka, vi trivs liksom som handen i handsken. Jag har ett jättebra jobb, massor av teckningsjobb och mitt drömhus, som jag får dela med världens finaste familj. Toppen är nådd! :) 
 

Inför jul/nyår


Varje år man fyller år och är medlem på Nelly.com får man ett presentkort á 75:- av och hos dem. Denna kostade mig endast 44:- och är nu beställd som jul/nyårsklänning. :) Kanske hinner den komma lagom till ett julbord jag och Niclas ska på i början på december.
 

Förvaring

Något jag blir tokig på i detta hus, är förvaring. I köket får vi knappt plats med allt, och speciellt när det gäller glas, tallrikar och typ kastruller. Alla skåp är fulla(det finns plats för fler skåp, så förstår inte varför man inte satt upp fler?!), så nu blir det hyllor samt vårt vitrinskåp. Här ser ni vårt matrum... Där mattan ligger är köket. :)
Nu har jag dock börjat med julpyntandet, så ni ska få se bilder på det... Är hittills supernöjd! Bara vardagsrummet kvar.