Sysselsättning, "3 saker..."

3 saker jag inte förstår mig på: Svår matte typ ;o , utländska som "pratar" med en HÖG samtalston(visst, de är inte bara utländska, men tyvärr de flesta som jag har stött på) & våld.

3 saker som finns på mitt bord:
Tv'ns fjärrkontroll, Föräldrar&barn-tidning & Cocacola-glas

3 saker jag gör just nu: Sitter i soffan med datorn, lyssnar på skällande hundar utanför & väntar på att Grey's ska börja @ tvn. :)

3 saker jag vill göra innan jag dör: Ta körkort, skaffa ett litet hus med stor tomt(för Melwin & Vissla!)(gärna med pool/jacuzzi :D) & gifta mig..

3 saker jag kan: Rita/måla/pyssla(idérik ibland), webb/bloggdesign(html-koder+PS) & fotografera(med foto menar jag inte bara att klicka på knappen, utan att jag väl har ett mer sinne för fotografering, om man säger så..jag kan när jag har tid/lust!blir tyvärr inte alltför mkt sådanna bilder här i bloggen..)

3 saker jag inte kan: Köra bil(har inte ens övningskört en enda gång..), dricka alkohol & sträcka upp benet upp i luften(ni vet "strängen" bakom knät? den är för "kort" haha! otränad som f*n)

3 saker
jag tycker att Du ska lyssna på: Takida's nya album The burning heart, Ditt hjärta/magkänslan & dina föräldrar/förälder när du bor hemma..

3 saker jag skulle vilja lära mig:
Motivlacka(t.ex. på bilar), köra bil & äta mer än vad jag borde.

3 favoriträtter:
Oxfilé m. pommes & bea, tacopaj & lax.

Mitt första år

Snutten fick göra fot & handavtryck igår(verkar inte som om jag fick det inlägget publicerat..), förutom när vi gjorde avtryck på Unga med ungar i tisdags. Så, här nedan får ni se hur det såg ut igår då jag klistrade in detta i boken "Mitt första år" som vi fick av min mamma.

Kunde inte låta bli att föreviga småttingarna som låg helt däckade brevid ;)
:)