Färdigt

Sådär, nu har jag gjort färdigt årets julkort. Jag tycker dock det är för tidigt att skicka ut dem, så ni får inte se det ännu.. ;)

Ont

Jag sitter här och tycker synd om mig själv. Inte för smärtan efter operationen, utan för min JÄVLA huvudvärk som tar knäcken på mig. Är det inte brösten eller magen som värker, så är det mitt huvud. Jag hade så här ont innan operationen, och började då bli rädd och tänkte "tänk om jag är verkligen allvarligt sjuk, och då döör under operationen?". Men nu hände inte det. Jag överlevde, och tack vare mitt starka smärtstillande har jag inte märkt av huvudvärken fram tills nu, när tabletterna börjar gå ur kroppen. Jag måste alltså ta dem på exakt rätt tidpunkt, för att jag inte ska hinna känna av någon smärta. Buhu.. Nej, det blir till att ta med mitt huvud till vårdcentralen, för det är inte normalt att ha Så här ont i huvudet, och behöva äta Alvedon flera gånger om dagen.

Så länge sitter jag och letar efter den perfekta klänningen. Någonstans måste den ju finnas... :)

Btw, så kanske ni ser att jag börjar göra det lite mer "juligt" här i bloggen. Nu är det så gott som bara en ny header som fattas, så den kanske kommer i slutet på helgen.

Julklappstips till den manliga

 

Bästa julklappen = Call of duty: Black Ops 2

Jag blir alltid så faschinerad när jag ser på när Niclas sitter och spelar. Okej, inte alltid - men de gånger jag ser han spela. Varför det? Jo, för att det är sjukt hur grafiken i dagens spel har blivit enorm - till skillnad från när vi kanske spelade "Mysteriet på Greveholm" eller "SimStad", när i alla fall jag var mindre. Nej jag undrar hur alla spel kommer att se ut om typ 20-30 år, det återstår att se! Men, så länge, kika på videon ovan så ser ni vad jag menar.

Tidig morgon

Godmorgon i stugan!

Niclas har precis lämnat Melwin hos grannen, och jag kunde inte direkt somna om utan var tvungen att ta min dos av smärtstillande. Det tog mig drygt 10 minuter att bara komma upp ur sängen, med ett par jätteömma och spända tuttar. Till slut så, kunde jag glida ner på golvet och sen upp på benen. Nu börjar istället min mage kurra, så tror att jag ska försöka mig upp för att göra lite frukost. Jag har även fixat ett par filmer som jag ska glo i genom. Det kommer kännas så konstigt att vara hemma själv med vovvarna, alltså ingen Melwin.. Men, det ska nog gå bra. Det är lika bra det, så jag inte utsätter mina bröstmuskler för för mycket belastning redan.