Jackor från Hööks

Jag faller alltid för jackorna på Hööks. Alla dessa nedan önskar jag mig, hihi. Det enda roliga i klädväg just nu. Annars, som ni nog förstår, är det roligare med heminredning. 

Home by H&M

Åh vad jag kommer gå > b a n a n a s < på heminredningsprylar när man har en bättre inkomst och har ett stort fint hus att fylla! Wiiee vad jag längtar.

Packning och jobbsök

Usch vad tråkigt det är, när man säger att det är två månader kvar tills vi får nycklarna till huset. På onsdag, för att vara exakt. Men, tiden går faktiskt fort! Jag tycker att dagarna bara rullar förbi, och det är väl positivt i detta läge.
 
Dagarna består väl bara av att pyssla, städa, rensa prylar och packa. Vi har så otroligt mycket saker, och då vi hade tänkt att ta ett litet flyttlass om ca två veckor, så är det skönt att bli av med allt som vi faktiskt inte använder dagligen. Vissa kanske tycker att jag är tidig med att packa, men som jag läste någonstans: Hellre bo bland flyttkartonger än att behöva känna press på att packa den sista veckan. 
 
För övrigt, håller jag alla tummar och tår på att jag ska få ett av de jobben som jag har sökt på sista tiden. Nu har jag verkligen tänkt utanför ramarna, för nu vill jag verkligen ha ett jobb tills vi flyttar - gärna lite tidigare. :)

Rensning av leksaker

Hej hopp! Här sitter jag i soffan med mina utslagna vovvar. Jag undrar vem som är mest trött? Där sträcker jag upp min hand högt upp i det blå, för jag skulle verkligen somna om jag bara la mig lite mer ner här i denna nedsuttna, men ack så sköna, soffa. Jag trodde nästan inte att jag skulle komma upp imorse när klockan ringde och Melwin var lika trött han. Det är inte ofta jag får gå in och väcka honom på morgonen, men idag var en sådan dag. 
 
Idag är den enda dagen denna vecka som jag inte har något speciellt inplanerat, därför passar det väl bra att jag är så här trött. Dock tänker jag inte sitta här och såsa, utan ska istället ta tag i lite packning. Idag står rensning av Melwins leksaker på schemat. Han är så otroligt mycket leksaker, och inte bara i sitt rum på nedre plan, utan även i vårt kontor. Det är totalt kaos nu, så detta måste ordnas.
 
Vi har haft en visning av lägenheten och har än så länge två till inbokade denna vecka. Sedan ska väl två till inbokas om jag förstår det rätt, och sedan hoppas jag att någon av dessa fem tackar ja, så att vi slipper ha fler visningar. 
 
Innan jag somnar här så tror jag att jag måste ta tag i det jag skulle ta tag i. Melwins leksaker.
Vi får se när jag skriver igen, för jag är så trött på att Blogg.se strular. Ciao sålänge!