Safe Haven

Från skaparna av The Notebook(♥!) och Dear John(♥!!!) får jag nu lov att presentera Safe Haven. Denna, sitter jag nu och väntar på att få se, och återkommer självklart med mitt tycke. Men, jag tror - och hoppas, att den är lika bra som både The Notebook och Dear John(min favoritfilm!), och då jublar vi alla där ute. ;-)

Är det någon som redan har sett den? Tumme upp/ner?

Klart man blir glad!

Jag vet att det blev en dålig bild, det var solen som blänkte på, men, ni kan nog se ändå vad jag har i min famn. :'D Så lycklig! Trots att det blev lite otur när jag skulle starta upp den och den inte ville låsa upp sig(krävdes bara en omstart). Så, från att jag hade lagt Melwin vid 19, så sitter jag än och pysslar med luren, får allt tillbaka från den gamla till denna. Kul som attans! Och inte nog med det fick jag precis ett mejl om att mitt och Niclas skal med Melwin - har skickats! Också sjukt snabb leverans(vi får dem i början på nästa vecka).

Så nej nu är jag inte lika bitter längre. Snart ska 4:an tömmas och återställas, så att den kan få leta upp en ny ägare!

Nya barntavlor

Dessa fyra tavlor är nyss gjorda. Nöjd om jag får säga det själv! :-)
Nu ska jag ta ett break med lunch framför tvn, innan jag beger mig mot Nynäs - FÖR MIN TELEFON HAR KOMMIT! Stoooor stjärna och tumme upp till Tele2 som levererar med knappt en dag emellan!

Tummen ner

Trots att det är fredag idag, så är denna dag en sådan dag som jag bara vill ligga i sängen och dra täcket över mitt huvud. Melwin har sina kindtänder på uppgång, vilket gör att han denna morgon bara har gnällt och gråtit, enda tills jag satte honom i vagnen för att gå till dagmamman.
 
Jag avundas därför inte ensamstående föräldrar. Fyfan säger jag bara! När Niclas kommer hem, när han nu gör det, kommer jag att binda fast honom så att han inte får åka iväg så här på ett tag. OKEJ, om det bara hade varit måndag till torsdag, för så har det varit förut. Men nu - blir det söndag till söndag. KUL!
 
Nej jag får försöka skaka av min besvikelse och dränka mina sorger i alkohol godis/cola(jag dricker inte alkohol, för er som har missat det).
 
Nu ska jag hålla alla tummar och tår för att min nya telefon ska komma idag, det vore SÅ skönt! Detta mest för att jag måste ha en till anledning till att behöva åka in till Nynäs. Jag måste nämligen köpa saft och cola..
Men, först ska jag kolla klart på Sex and the City 2. CIAO!