En bra helg!

Godmorgon i det härligt fina vädret! Nedräkningen börjar glida mot sitt slut. Idag är det fredag, och drygt 26,5 h så kommer vårt släp. Vet att jag typ skriver om flytten i varje inlägg nu, men ni får ha överseende med att jag verkligen har sett fram emot detta hur länge som helst nu! Men, detta inlägg blir inte mer än såhär. Jag har en hund som står å piper som vill gå ut, så det är bara att "packa ihop" grejerna, för vi ska till min mamsi :-)

Vet inte om jag skriver något mer idag, annars lär ni inte få höra mer av mig förrän efter flytten. Så - ifall det blir så - säger jag bara , Ha en jättefin helg!! :)

Ingen rubrik

Det känns som om mitt huvud ska sprängas när som helst. Jag hoppas att det går över snart, tog iallafall en Alvedon, så det är bara att vänta och se!
 
Ringde precis och bokade ett släp också. Lördag kl 12 så får vi det :) Längtar längtar längtar!
Nu ska jag ner i källaren och se om det finns något att packa där, haha...

Utmattad?

Sådär ja! En trött jag är nu äntligen hemma igen. Det är som ett träningspass att först gå ut på promenix med hundarna och därefter gå till centrum, fixa paketet, ta bussen till Kvantum för att handla mer än vad jag egentligen orkar ta med mig hem igen. Tog tåget hem(en station), men från tåget så är det världens drygaste backe(två st) upp hit till där vi bor. Så, när jag var halvvägs upp så trodde jag att jag skulle spy. Började bli lite låg(hungrig), så att då samtidigt anstränga sig var inte så populärt för kroppen. Då ska jag säga er, att det var riktigt skönt att få komma in och sätta sig, med en lätt lunch.

Nu sitter Melwin♥ och leker fint själv på golvet i vardagsrummet(jag sitter i köket och ser han rakt fram), så nu tänkte jag göra han sällskap och sedan fortsätta med packningen. Tänkte iallafall visa er de uuuursnygga(jag tycker iaf) ljushållarna som jag köpte på Kvantum idag. De är 35 respektive 45cm höga, och kostade 49:- och resp. 69:-. Är asglad! Nu måste jag bara ha blockljus... Får köpa imorgon :)

Flytten närmar sig med stormsteg

Godmorgon godmorgon! Idag är det soligt och fint ute, så jag hoppas att det håller i sig så att dagen inte slutar med åska - som igår. Fy. Men, än så länge är det som sagt soligt och fint! :)

Idag är det torsdag. Melwin var uppe och lekte vid 6-tiden imorse, men jag total-vägrade. Han höll på lite själv, och kort där efter var det dags för Niclas att gå upp, så då fick Melwin sällskap. Blöjbyte och tutte, och så somnade han om igen - till ca 09.45. Skönt!

Idag ska jag skicka iväg ett paket, och sedan vidare till Kvantum för att handla lite smått, det jag kan få med mig på barnvagnen... Antagligen ett lass med barnmat, då vi nog inte känner för att ställa oss med mixern och göra egen mat nu mitt i flytten. För vet ni vad, vi får en nyckel idag redan! Niclas ska åka och hämta den efter jobbet, och så lär vi(beroende på hur Niclas slutar jobbet) åka dit imorgon och flytta över lite kanske(ni vet nog hur det är, man har svårt att hålla sig, kan inte vänta..). Men, den officiella flyttdagen är på lördag. LÄNGTAR! :)

Så idag alltså. Posta paket, handla, och sen antagligen fortsätta plocka/packa/fixa. Undrar om jag ska ta en vända till förrådet.