Vagnen är köpt!

Här är vagnen! :D
Vi är supernöjda! Den är liten och smidig, och otroligt fin tycker iaf vii :)

Färgen är mer klar-röd, inte mörkorange som det kanske ser ut. Hade svårt att få rätt ljus, men ändå. :) Haha, det kändes lite muppigt när vi gick runt lite i centrum idag med en tom vagn, precis efter vi hade köpt den. Som tur var verkade det inte vara såå många som tittade ner i den, haha. Men, nu har vi den iallafall! :)

hihi :D

 

och nuuu ser jag att jag har råkat redigera bort det tredje hjulet.. haha! duktiga jag. men den har iaf 3 st hjul/däck..

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.


bild lånad av http://answermyquestionjerk.se/henrik/blog/tag/makarska/


Kroatien

Jag har varit i Kroatien två gånger. Första gången var vi i en liten mindre stad, Podgora, där vi bodde på ett hotell som heter Aurora. Det var supermysigt, och staden var hur lugn och mysig som helst. Det var första gången jag var utomlands!(förutom alla kryssningar till finland, hah..)
Gång nummer två så åkte vi till en liten större stad vid namn Makarska. Vi hade åkt dit första gången vi var i Kroatien och bodde i Podgora, men bestämde oss sedan för att bo i Makarska nästa gång vi skulle åka tillbaka till finaste Kroatien!

20+0

Igår höll Niclas handen på min mage när vi skulle gå och lägga oss, och fick då ett par tydliga kickar. Han fick alltså känna sparkarna tillsammans med mig!


Igår beställde jag & mamma en bola till mig. Superduperfin! Den kommer väl antagligen nu i veckan hoppas jag! :)denna supersnygga från babyexperten.se :)Idag
fick jag för första gången se(kände såklart också, vilket jag började känna av för drygt 2veckor sedan) när min lilla bebis i magen sparkade för fullt i magen. Det syntes tydligt utanpå min tröja när det rörde sig, och även min mamma fick se!


Idag har jag tatuerat min pappa! En tatuering som jag har ritat personligen till honom, som jag idag fick äran att göra :) Dock glömde jag att fotografera, men det får jag väl göra nästa gång jag träffar honom.


Imorgon ska vi köpa en ny barnvagn!(ifall den finns kvar). Så, det gäller att springa ner till affären direkt när de öppnar. Hihi. Ska bli spännande, för den är så hiiiimla fin.barnvagnen ser ungefäär ut såhär. ifall vagnen finns kvar imorgon och att vi då köper den, så kommer jag slänga in en bild så ni får se, såklart! hihi.