Bestämt

Nu har jag bestämt mig. En Nikon D7100 vill jag ha, för att den är bättre än D7000 och det skiljer "bara" drygt 2000:- i pris. Så, förhoppningsvis kommer denna att införskaffas inom en snar framtid... :-) *dreglar*

Jag hatar dig, din dumma värk

Jag avlider snart av min huvudvärk. Jag skojar inte, men nu är den inte att leka med. Igår begravde jag mig här i min kontorsstol med en filt över huvudet för att dämpa ljuset, och efter både Alvedon och en migräntablett så gick det inte över. Det är alltså en huvudvärk som inte en Alvedon kan hjälpa, och det är inte migrän. Jag somnade igårkväll med en blöt, kall, handduk över huvudet, och vaknade av att den låg under min rumpa. Haha, mysigt med blött och kallt.. Hur som helst, var värken kvitt, tills för typ en halvtimme sedan då den nu är tillbaka. JAG ORKAR INTE..
 
Kan ju säga att den just lite sitter på vänster sida, lite längre bak. Hjälp?
 

Jag önskar mig..

Förlåt, om mitt nedrans tjat. Ni ANAR inte hur mycket jag saknar att äga en kamera. Eller, det är självklart inte själva ägandet av en kamera som jag saknar, utan att fotografera. Så sent som igårkväll satt jag och kollade genom mitt bloggarkiv, när jag gick i skolan, där jag då hade en D90. Jag älskade denna kamera så sjukt mycket, men en tid efter Melwin hade fötts så tyckte jag att jag behövde pengar till att ta körkort(en början i alla fall). Men, ja, det var bland det dummaste jag kan ha gjort. Så efter det köpte jag en kompaktkamera som sög apa, så efter bara några dagar sålde jag den och köpte en D3100. Den hade jag lite längre, men sålde - eftersom jag tyckte den inte alls var bra heller, efter att ha haft D90'n som jag var super-nöjd med.

Nu så här i efterhand, så skulle jag givetvis inte ha sålt min D90. Jag började knappt på körkortet, så pengarna flög iväg rättare sagt rakt upp i luften.

Idag, har jag bara min kamera på mobilen, iPhone 5. Den är verkligen kass(ja, man blir lite bortskämd), och det är inte alls lika roligt att ta kort med denna...

När Melwin fyllde 2 år i somras, saknade jag en kamera. Jag grät, för att jag ville ha en kamera när han fyllde år. Som tur var kom min fina vän Elli, med sin jättebra kamera(Canon 60D), så jag fick massor av fina bilder. ♥ 
Men nu, börjar det närma sig jul, och vi har ingen kamera. Jag hataaar detta! 

 Hur som helst, suktar jag mest av allt nog efter en Nikon D7000. Det är uppföljaren till D90'n om jag förstår det rätt, så D90'n finns inte kvar på många ställen längre. Snälla snälla tomten, vad jag önskar mig en bra kamera!

Storm

När det är lugnt på jobbfronten hade jag tänkt att ta itu med lite julklappar, de som ska göras. Jättekul och bra att passa på när det finns tid - men - då självklart kommer den eländiga huvudvärken. Huvudvärken som nog misstas som migrän. Jag är faktiskt osäker. Förjääävla kraftig huvudvärk eller migrän. Det kvittar, för ont som in i helvete gör det i alla fall. Nåja. Två julklappar nästan färdiga, och ytterligare en påbörjad i alla fall.
 
Sekunderna innan jag skrev det första ordet i detta inlägg, tänkte jag att värken äntligen börjar släppa. Vad händer då? Självklart kommer den tillbaka. Det är bara att gräva ner sig med filten över huvudet i stolen och blunda ett par minuter igen. Suck.
 
Imorgon ska jag städa och baka lite. På lördag får vi nämligen främmande, av min mamma och syster med familj. ♥