Så glad!

Idag är jag så jävla(förlåt för svordom) glad! Ni kommer inom en väldigt kort tid få veta mer. Visst är jag jobbig? Vet själv hur irriterande det är när folk säger A men inte B. Haha, åh, SÅ glad!
 
Nu glor jag runt på H&M's hemsida och ska strax plugga körkortsteori. Imorgon ska vi åka till mina föräldrar, för bad och övningskörning. :-)

Wantiies

Från Jotex.se , Inochfinn.se , Loppisverkstaden.se , Mio.se , Ikea.se .

Äntligen halkbanan!

Äntligen har jag prickat av halkbanan! Idag gjorde jag den, och jag kan ju säga att jag tyckte det mer var läskigt än roligt, haha. Lite skoj var det, men det är läskigt att man så lätt blir av med kontrollen av bilen. Så, det var verkligen nyttigt! 
 
Hur som helst, är jag och Niclas rätt trötta på att komma hem hit. Det känns inte bra helt enkelt. Det enda som var skönt med att komma hem, var vår egen säng samt duschen. Och så har jag ju saknat mamma och pappa! ♥
 
Nu har jag och Niclas pulat med lite hemligheter som ni så småningom kommer få höra vad. Självklart! Men, nu ska jag glo runt lite här innan jag hoppar i säng. Jag är helt trött i huvudet, så jag blir inte uppe vaken länge till.
 
Bild lånad från www.tullingehalkbana.se .