28/02

Äntligen fredag! Jag sitter med mina sovandes hundar i soffan och Postkodmiljonären har precis börjat på tvn. Jag älskar fredagar - mest för min nyinköpta cola, lite chips och godis. HUR lyxigt? För mig - massvis! Det är bara en grej som jag måste ha i livet. Fredagsmys.
 
Och, så betyder det att jag kommer närmare måndag - som jag ser fram emot hur mycket som helst. Tänk er själva att få ha er hobby som jobb? T.ex. ni som älskar att spela gitarr. Tänk er att ni då kunde leva på att spela gitarr? Artist alltså. 
 
Nu ska jag i alla fall njuta av fredagen och plocka fram några bra romantiska rullar att titta på. Jag passar på att titta på romantiska filmer när gubben är borta, han är inte så förtjust i detta, haha.... ;-) Film-tips någon?

27/02

Nu är Melwin nattad och jag sitter åter igen ensam här med hundarna. Gubben har inte kommit hem ännu, men är i alla fall på väg, och imorgon åker han ju bort över natten och hela lördagen. Imorgon har jag och Melwin i alla fall liite mer att göra, då jag har planerat att vi ska åka till Nynäs för att köpa cola och lite godis. Man måste ju få unna sig lite när det är fredag/lördag och vi är ensamma. ;-) Melwin blev jätteglad när jag sa att vi skulle åka buss, så jag hoppas fan(!) att vi får plats på bussen. Jag hatar dessa nedrans bussar här ute i skogen... När de väl går, så får man inte plats när man ska ha vagnen med sig. Och den vill jag gärna ha med när vi ska till Nynäs, bra att lägga saker i osv. ;-) 
 
Nåjaaa. Jag har lite jobb att göra nu, så jag kanske skriver mer imorgon. Säg gärna till om det är något ni vill att jag visar eller skriver om.

Regnjackan kom till dörren

Nu kom jackan! För 49:- till dörren. Så skönt att slippa betala för ta bussen till Nynäs och sedan hämta ut på Posten. Så lätt värt... :-) Nu är det bara Hööks-paketet jag väntar på, men det verkar inte ens ha skickats ännu så jag är säker på att jag inte hinner få det imorgon. Nåja. Jackan som jag fick idag är väl egentligen viktigare, för det kan ju regna när som helst... 

Jag tog strl M, men när jag öppnade paketet så såg jackan jättestor ut. Men, nu prövade jag med endast linne under, och den sitter faktiskt bra. Skönt! Att slippa skicka tillbaka och byta alltså. 

 
Nu är det bara ett par nya regnstövlar som fattas. Jag fick ett par blommiga från Biltema av mamma, för inte så länge sedan, någon månad sedan kanske. Nu har jag ju använt dem i regn och rusk, och de läcker in... Som vanligt när jag har regnstövlar. Tips på BRA regnstövlar? Som inte läcker in... De ska helst inte vara så dyra, och behöver inte vara för snygga heller då jag ska kunna ha dem i stallet.  Jag har suktat länge efter ett par Hunter-stövlar, men de känns lite för snygga kanske.... ;-) 

I väntan

Åh vad jag är dålig på att blogga. Det måste bli ändrig på det... 
 
Är det bara jag som, efter att jag har beställt någonting, dagligen sitter flera gånger och uppdaterar statusen på frakten? Ni vet ju att jag beställde ett paket från Hööks, samt en regnjacka från Stromberg.com. Paketet från Hööks har inte ens skickats ännu, och paketet från Norge lämnar Oslo ikväll. Jag skulle bara vilja ha båda paketen innan måndag. Det är bara att hoppas. Imorgon eller fredag. Skeptisk dock. ;-)