Jävla rygg

Min rygg blir bara värre och värre. Nu har jag till och med svårt att sova, för jag har så ont. Jag förstår inte, att det har blivit Så mycket värre.. Väntar bara på svar från röntgen, så håller ut så mycket det går. Men eftersom jag sover så dåligt leder det ju till att jag är trött och seg om dagarna, vilket inte heller är kul. Eländiga rygg, hoppas på bättre inom en snar framtid.

Dag 29 – Din skola/din klass

Nu går ju jag inte i någon skola, eftersom vi tog studenten förra året. Men, kan ju berätta kort om klassen jag gick i de två sista gymnasieåren(gick första året på IT-gymnasiet Södertörn).

Jag gick alltså det estetiska programmet med inriktning bild och form. Innan detta gick jag en naturlinje med inriktning el och it, men bestämde mig alltså lagom tills andra året skulle börja, att det inte alls var något för mig. Jag ville göra något som jag tyckte var Kul, jag struntade fullständigt i om det fanns några jobb med stora löner - jag vill bara göra någonting som jag trivs med att göra. Så, det tog bara några dagar och så vips var jag inskriven på det estetiska programmet, på gymnasiet här i Nynäshamn. Innan gick jag i Huddinge, så det var SÅ skönt att slippa pendla!

Så klassen då. Fina människor allihopa, utan tvekan! Var mest med Jennifer, som jag har gått i samma klass tillsammans med under grundskolan. Det var inte så svårt att hitta varandra alltså :D

 

Dag 30 – Den här månaden

bild lånad från http://polliver.blogspot.se/2010_10_01_archive.html

Oktober månad. För mig en trist, men ändå vacker månad. När löven precis inte har hunnit landa till marken och lyser gult, rött och orange på träden - det, är fint! Men annars. Trist. Vi ställer tillbaka klockan, ställer in våra utemöbler och alla övriga utedekorationer, och plockar fram de tjockare klädalternativen. Kallt är det också. Men ändå för varmt för de tjockaste kläderna man äger. Så, dilemma, ja. Haha.

30 dagars lista

Jag och Angelica har kommit på den brillijanta idéen att göra en 30-dagars lista, eftersom både hon och jag Suger på att uppdatera bloggen. Och bara för att vi kan, så börjar vi på dag 30 - och räknar ner till dag 1. Alltså börjar vi inte från 1.. :) Hennes blogg hittar ni hääär, så ser ni att både hon och jag gör detta! :)

Dag 01 – Mitt fullständiga namn
Dag 02 – Mitt favoritminne
Dag 03 – Min favoritbild på en idol
Dag 04 – Min fobi
Dag 05 – Något som betyder mycket för mig
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Det här gör mig glad
Dag 08 – Min favoritlåt just nu
Dag 09 – Min pojkv/flickvän (ev. dröm pojk/flickvän)
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Min bästavän
Dag 14 – En artist/ett band du hatar
Dag 15 – Detta ångrar jag
Dag 16 – Min älsklingsmat
Dag 17 – Denhär veckan
Dag 18 – Här bor jag
Dag 19 – Den bästa kyssen någonsin
Dag 20 – Det här vill jag ha
Dag 21 – Din åsikt kring abort
Dag 22 – Din åsikt kring giftermål
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Snyggaste kändisen
Dag 25 – Bästa konserten
Dag 26 – Det här saknar jag
Dag 27 – En nyfotad bild på mig
Dag 28 – En låt du avskyr
Dag 29 – Din skola/din klass
Dag 30 – Den här månaden