Nickelback ♥

Alltså ÅH vad jag vill ha denna! Snart ska jag nog ta och beställa den. Väldigt snart... :D
 

Efter regn kommer sol

Men hej vad tomt det ekar här. Jag skäms nästan, och blir samtidigt rörd att det fortfarande finns läsare, Ni, där ute som har tålamodet uppe och väntar på mina inlägg. Tack för att ni tar er tid att kika in här hos mig!

Dagarna går fortare än kvickt. Nu har vi precis gått in i mars månad, och man skulle ha trott igår att våren var på väg. Men, ack så fel vi hade, för hela dagen idag har bestått av snöande. Dock blötsnö på grund av plusgrader, så det ligger väl inte kvar länge till.

Ni som vet historian kring vår Ford focus vi köpte i slutet av december, vet också att det blev körförbud på den efter en icke godkänd besiktning. Den står nu avställd och väntar på att bli fixad och såld vidare. Den bilen var en grymt dålig affär, och jag blev så himla ledsen, för det var en sådan fin och rolig bil att köra. Efter en anmälan till ARN mot företaget vi köpte bilen av, så väntar vi nu på svar hur detta ska sluta. 
I ganska precis två månader har vi nu fått låna min svärmors bil när jag har jobbat eller vid andra tillfällen där vi stått utan bil men velat ta oss någonstans. Vi tackar henne tusen gånger om! ♥ För nu, mina läsare, ni som inte följer mig på instagram/facebook, ska ni få höra. Vi har gått och blivit volvo-ägare! En gudomligt vacker mörkblå V70 från 2004. Denna hämtade jag hem i fredags utan att Niclas ens sett den i verklighet. Så går det när man inte är hemma... :) (Han har legat ute och jobbat i veckan.)

 
Jag, svärmor A och Melwin åkte runt halva Örebro i onsdags(tror jag det var) för att leta efter en vettig V70. Jag blev helt såld i en silvrig bil, men efter missförstånd med säljaren som trott jag menat en annan av hans bilar, så blev då "min" bil såld mitt framför ögonen på mig, bokstavligen. Usch vad ledsen jag blev, haha. Men, efter ett par provkörningar så kom vi till sist till denna skönhet. Så HIMLA fräsch! Utvändigt och invändigt, jag skojar inte när jag säger att det på sin höjd är 2-3 små-repor/skråmor. Det var en buckla på ena dörren, men det fixade dem innan jag kunde hämta hem bilen i fredags. Känslan alltså, att få köra hem min första VETTIGA(än så länge?! peppar peppar) bil. Åh vad jag älskar dig redan, haha.

Hur som helst. Nu med en vettig bil hoppas jag på mycket jobb. Detta i samband med plugg som är svårare än jag trott från början, och ett gäng teckningar som ska ritas och skickas till kunder. Mitt i allt blev Melwin sjuk igår, misstänk scharlakansfeber. Första gången, och hoppas sista. Usch vad jobbigt det är att se sitt hjärta må dåligt. :(

Nej men nu har ni fått en uppdatering om läget, och varför det står tomt här i mellanåt. Nu ska jag knata mot sängen med mitt stora hjärta, och hoppas på att få mer sömn än natten till idag. Imorgon blir det VAB och hoppas på lite bättre mående från Melwins håll. XXX/