Sällskap

Efter att teckningen, som ni ser i det tidigare inlägget, blev färdig, så blev jag så otroligt trött. Jag bestämde mig för att lägga mig en stund på soffan med hundarna innan det var dags för att hämta Melwin. Jag blundade, men somnade aldrig, i ca en halvtimme. Skönt, förutom att jag var super-trött enda tills det var dags för middag typ. Då blev jag istället yr, och kände mig konstig igen. En stund senare kom mina föräldrar på besök, och det uppskattades av Melwin(och oss såklart!).

Hundarna fick vara ute på baksidan nästan hela den stunden, för att de inte kunde uppföra sig. Mamma och pappa hade nämligen med sig deras Kim, som löper, och det tyckte Zevve var jätteroligt såklart. Inte för att han är könsmogen än, men han tyckte väl att det var något spännande i alla fall. Hur som helst, uppskattade inte Kim att Zevve var i hennes ända och höll på, så hon morrade på honom. Vem kommer då? Jo Vissla. Vissla försvarade alltså Zevve, trots att hon tycker att han är världens mest jobbiga på jorden, haha. Men hon vet ju att han tillhör oss, så då tycker hon inte att Kim ska komma och försöka göra något. Det är inte första gången detta händer heller..

Nu ska jag "fönstershoppa" på IKEA's hemsida, då det nog blir det tripp dit inom en snar framtid med mamsen. Vi ska uppgradera lite i Melwins rum, så det är mest sådana grejer som står på listan. :)
 
 

30/09

Godmorgon måndag! Eller, visst är det måndag? Jo men det är det ju.. Haha. Ingen koll alls.

Jag har precis tagit mig en lunch, bestående av fläskkotlett och ungsstekt potatis. Det var godare idag, men det smakade ändå bra med mat i magen just nu. Jag håller i alla fall på med en ny teckning som strax är färdig, så den kommer ni få se här innan det är dags att hämta Melwin på dagis. Det är så sjukt hur fort tiden går. Det kändes som om det precis var nyss, som jag kom hem från dagislämning.

Nåja. Jag ska fortsätta med teckningen hur som helst, och återkommer här när den är färdig. :)

För övrigt känner jag mig helt slut, och har känt så flera dagar nu. Jag skulle bara vilja sova, sova och sova vidare..

Svar till Lina


Svar: Till denna fråga, finns ett ganska simpelt svar. Jag hoppas att det kommer ett syskon ganska snart. Dels för att jag tycker att det börjar närma sig den tid där ett syskon nog skulle sitta ganska fint för Melwins skull där han själv fått vara liten bebis själv, och nu börjar han bli större och mer självständig. Och, så skulle det inte bli för stor ålderskillnad(som mig och min yngsta storesyster, som är 9 år äldre än mig), så de kan fortfarande säkert leka tillsammans. Melwin tycker t.ex. om de äldsta barnen på dagis.. :) Och för det andra, så är jag verkligen gravid/bebis-sugen. :D Inte så konstigt när man ser många gravida och nyförlösta överallt. Sen om man är sugen själv, så tycks man ju se bebisar och gravidmagar öööverallt. Jag skojar inte, men det är verkligen överallt ur min synvinkel. ;-) Men, nu är det inte bara jag i denna familj, haha. Men kort svar; snart hoppas jag på ett syskon till Melwin. :)