Baby-set

Det här startkitet finns på ellos, och jag har varit hur sugen som helst på det sedan jag såg att det. Nu såg jag att ellos har 70% rea nu under mellandagarna, och då hamnade detta set på 50% off. Så istället för 299:- som innan, kostade det nu 149:-. Jag är SÅ sugen! Så höll jag på att titta vidare på sidan, och sedan när jag tittade tillbaka var priset på 199:- ? Jag förstod ingenting.. dock ska jag fråga ifall mamma kan ta den på faktura så betalar jag henne(hon beställer ofta från ellos), istället för att jag ska behöva ta det på postförskott och då blir det dyrare. Hihi. :) Så vi får väl se ifall jag beställer det :)


Dagens kyckling

Humör: Ganska bra faktiskt
Plus: The Sims!
Minus: Halvt illamående under hela dagen
Kläder: Linne & mjukisar
Låt: Har inte lyssnat på musik alls idag :o
Planer: Sova snart tror jag
Mat: Örtkyckling, ris & bea
Drog: Teeee & mackor
Måste: Ingen aning? :o
Vill ha: Större mage :))
Ser fram emot: Morgondagen med föräldrar & Niclas


Denna kyckling åt vi till middag idag. Jag ger den 4 av 5 solar :D
Den var verkligen super-god, men var nästan för mycket kryddor på, eller så är det bara jag som är lite kräsen. Men fasiken vad gott det var med ris & bea! Att rekommendera, helt enkelt.

SLUTA VARA SÅ JÄVLA SNYGGA! :(

Jag hatar(läs avgudar) alla Victoria Secrets modeller. De är så jävla cp-snygga, perfekta kroppar och BLÖ säger jag bara. Vill också se ut som dem, haha.. Och snart blir man tjockis, inte alls snygg haha.. Vill fixa mitt hår :( och få större tuttar(även fast de faktiskt har växt nu sedan jag blev gravid), men endåååååå.

Pappas gitarr

Den här målningen gjorde jag till pappa i julklapp, men har glömt att visa den nu i efterhand(ville inte visa innan jul, man vet ju aldrig om papsen tittar i min blogg). Blev ganska nöjd med den, hihi :) En Fender Telecaster i färgen sunburst. Denna bild utgick jag ifrån;


förutom att jag tog bort svängarmen :)