25 januari 2015

VARFÖR går helgerna så fort? Man vill ju ha hur mycket tid som helst på helgen, tillsammans med sina nära och kära. ♥ Hur som helst, har denna helg bestått av att umgås med mina efterlängtade föräldrar som kom på besök igår, och idag tapetserade jag i sovrummet under tiden som Niclas var och jobbade(hon sina föräldrar, där även Melwin var). På en av bilderna ser ni de supergoda wienersemlorna jag bakade igår, fyllda med rosa vaniljgrädde och i min semla, nutella. De andra ville hellre ha mandelmassa.

Imorgon är jag ledig, så jag ska fortsätta med tapetseringen och eventuellt ska jag, Melwin och hans farmor åka iväg en sväng till en rolig butik i Lindesberg. Har suktat efter ett par skinnhandskar som finns där, så nu tänkte jag köpa dem. Eftersom jag inte har någon rattvärme i bilen, så behövs ett par handskar med grepp. Vanliga vantar är egentligen lite osäkert att köra i... 

För övrigt, ska jag ringa till Komvux. Jag hoppas att få min vilja i genom, att ta tag i min dröm jag haft läääänge. Mer om det sägs i ett senare läge, om allt går som jag vill. Annars har jag just nu inbokat jobb tisdag, torsdag och söndag. De övriga dagarna ska jag bara vara hemma med Melwin och se vad vi hittar på för bus. :)