Hm.

Suck. All min förvirring om framtida jobb. Framtida, om drygt en månad hoppas jag på.
Jag vill så mycket, men ändå inte vad som helst. Sen måste jag ju tänka på rygghelvetet, att jag inte kan ta vad som helst.
 
Vill jag plugga?
Beror på till vad.
 
Funderade nyss på någon hästutbildning, men - då skulle jag gärna ha gått på Berga(naturbruksgymnasium). Men, hittade en utbildning som väl är i min "klass"(har ju tappat ganska mycket kunskap eftersom jag gjorde ett ganska stort uppehåll med ridandet), men denna utb är på Strömsholm. Det är ganska långt ifrån mig.. Men, jag hade verkligen velat göra den..
 
FAN!
Så nu står jag still igen på ruta ett.
Faaaan då.

Storhandling och Subway

Det blev ingen träff med grannen idag, men vi får se ifall vi kan träffas på fredag kanske. Får se, får se!
Istället satt jag och Melwin och hade det mysigt framför tvn, och så var jag tvungen att ta itu med disken. Niclas och Wille(hans lillebror som är här denna vecka pga. praktik på Niclas jobb) kom hem tidigare än vad jag hade trott, så då åkte jag och Niclas direkt för att handla(Wille tog hand om Melwin under tiden). Vi tog en stor kundvagn(de största) som blev fylld enda upp till kanten. Efter att ha nästan tömt min plånbok haha, så åkte vi och köpte med oss Subway hem. Uppskattades inte av Melwin, så vi får ta igen det imorgon, med bättre lagad mat. :)

Vi andra var i alla fall dö-hungriga, så nu när vi kastade i oss maten är jag helt det motsatta. Mår typ illa. Ont i magen. Och huvudvärk, som alltid.. Niclas får massera mig nästan varje kväll nu.. Har så otroligt spända muskler i nacken/axlar/huvudet, så det är inte konstigt att jag har en ständig huvudvärk. Jag väntar förresten på remiss till en sjukgymnast, men funderar ändå på att söka för huvudvärken på VC. Det är ju långt ifrån bra att äta Alvedon flera gånger i veckan.. (snitt 1 varje dag :s)
Så, det blev lite senare än vanligt. Vi brukar lägga Melwin vid 7 på kvällen, men eftersom käket blev så sent så kom han inte i säng förrän för drygt en halvtimme sedan. Jag hör att han är vaken fortfarande. Men - jag hoppas att han tar igen det imorgonbitti, istället för att gå upp kl. 6 som han gjorde imorse! (Dock pga. Niclas som skulle använda vår skrivare vid den tiden, som står rakt ovanför Melwins rum...........)
 
Nej nu har jag babblat färdigt för just nu, för idag. Nu ska jag glo runt bland bloggar, och sen drömma lite på IKEA's hemsida. :) Ciao sålänge!
 

Update

Sådär! Nu har bloggen fått en uppfräschning, och jag blev klar precis till Melwin nu har vaknat. Så, jag ska direkt avsluta här och snart traska över till grannen. Skriver mer ikväll ifall jag har något att säga. ;)

Mysig häst-dag

Dagen var rätt seg först. Melwin ville först inte sova middag, men somnade efter drygt en timmes babbel i sängen, haha.. Drygt en timme efter det skulle vi åka till stallet, men jag var nära att backa ur när vi hade kommit fram pga personliga skäl, men som tur är att jag har Niclas. Han känner mig, och vet att jag behöver tid när jag mår så som jag gjorde, så efter en liten stund kändes det bättre och vi gick mot stallet. Det blev mys-ridning. Barbacka, på bara ett fleecetäcke, tog vi en promenad med Niclas som hade Melwin i vagnen. Efteråt gick vi upp till paddocken där jag spände mig fast på Atlas, så jag kommer ha så ont i mina ljumskar och ben imorgon! (Känner redan nu) Men det var supermysigt och jättefint väder(se på bilderna nedan!) och jag tackar systra mi för att jag får låna Atlas ibland! :) Han är så mysig, lillpojken. Första bilden nedan är Atlas med bästa kompisen, nordsvensken, Pilo. :)

Haha en viktig observation; jag ser ut som en michelingubbe! Är påpälsad som fan! Men ack så varmt och skönt det blev om rumpan/benen, Atlas värmde mig bra. :)

Sådana här dagar får en absolut iinte att längta till egen häst.. (som fan JO!)