31/10

Tiden går fort när man har roligt, eller hur? Nu är det redan torsdag och senare under dagen kommer Niclas hit efter att ha jobbat sina 40 timmar. Skönt!!! Och kul att han kommer hit till oss. 

Idag har det varit en hektisk morgon. Vi var uppe tidigt då Melwin vaknade tidigare, men vi var ute hur länge som helst. Det blev strul med en häst som slet sig två gånger och absolut inte ville gå ut i hagen, så skulle vi försöka byta hage men det blev inte bättre. Nu väntar vi på en jättesnäll tjej som ska hjälpa till att ta ut hästarna på hennes lunch(hon jobbar). Efter frukost och de andra sysslorna, blev det ett hundbråk där självklart Vissla var boven. Så, bara fram till kl. 10 så blev det mycket adrenalin-kickar. Haha herregud. Men, fortfarande inte avskräckta! ;-) 

29/10

Och så var det kväll igen. Morgon och kväll går jättefort, men tiden där i mellan vet vi inte alltid vad vi ska hitta på. Plocka hundbajs, förbereda hästmat och gå på promenader, det är väl vad vi gör. Och bakar förstårs! 
Idag tog även Elli med sig sin kamera ut på promenaden, så det blev lite fina bilder på min fina Melwin i ängsgräset. Fler lär det väl bli imorgon, då vi nog tar samma vända igen. Då ska jag lyxa till det med lite smink, så kanske jag kan hamna på bild också. ;-) Så, förvåna er inte om det kommer upp ännu en ny header. Älskar dock bilden på Melwin som nu finns i headern!

Bjuder även en bild på mig och Elli nedan. Vi lekte Shakira i leran, och ville inte följa med ut på promenaden.... ;-)

 
 
 

På landet

Hej i stugan! 
Här sitter jag i soffan med Vissla och chihuahuan Piraten. Elli och hennes Coffe sitter i andra soffan med två andra chihuahuor. Här lever vi gårdsliv till fullo, med säkert tjugo hundar om inte mer, tre hästar, två grisar och två katter. 
 
Idag har vi förutom alla rutinsysslor, varit inne hos grisarna, gått på promenix med två russllar och en älghund(inte samtidigt), tvättat, lagat hag-staket, bakat och badat en fralla. Än är vi inte avskräckta, bara att det känns lite läskigt att ta in in en gigantisk unghäst(178cm i mankhöjd) i spöregn och lera, haha. Men, vi klarar allt! Jag blev dock trampad av den hästen på foten, inte så skönt kanske.. :-) 
 
Som sagt, är vi inte avskräckta än. Jag drömmer fortfarande om att bo på en gård med ett par hundar(inte jättemånga, men kanske 5-7 st, och typ 1-2 hästar, och kanske grisar bara för att de är söta, haha! 
 
Men, nu vet ni att vi lever här borta. Skriver igen när jag har tid och lust.
 
 

24/10

Sådär ja. Nu är lite jobb klart såhär på kvällskvisten, eftersom jag knappt har varit hemma alls idag. Efter dagislämning skurade jag golvet och tvättade upp den sista tvätten, och därefter tog jag hundarna och åkte till mina föräldrar. Vi ville ses nu eftersom vi inte kommer ses på lite mer än två veckor nu när vi åker bort. Sen när tiden kom, så skjutsade både mamma och pappa mig hem igen där vi tillsammans hämtade Melwin som var på halloweendisco på dagis. Han var såå nöjd! Dansade och åt popcorn. Hur nöjd får man vara, säg? Och så blev han självklart jätteglad när hans mormor och morfar hämtade honom, så han fick åka "mommos bil". :-)

Innan middagen började jag packa min och Melwins väskor. Vi har redan fyllt två stora trunkar proppfulla med kläder. Vi ska ju ändå vara där i två veckor.. ;-) Och, vi har inte ens packat hälften, hehe. Ska försöka komma ihåg att ta bild på hur full bilen kommer bli. Vi ska ju ha vagnen, och minst en hundbur med oss också. Nåjaaa. Nu ska jag nog ta och runda av här.

Som sagt, det blir inget mer skrivande här nu. Vi får se när jag får tillfälle till att skriva när jag är där borta. Så, See you soon! :-)

Och ja, jag målade naglarna såhär dagen innan jag ska bli en riktig farmare.. ;-)