Nytt, igen

Nae, jag vill inte ha min design längre, haha. :-( Jag visste det... Ska göra något helt annat. Hoppas att jag håller mig vaken och uppe så att jag kan fullfölja den! ;-)

UPDATE: Sådär ja! Nu är jag relativt nöjd. Har liiite småpill kvar att göra. Länkarna bland annat, stämmer inte så bra som ni säkert ser. Ska fixas, i promise! Men, nu ska jag ta mig en skönhetsblund så man vaknar någon gång imorgon också :-) Natti sålänge!

Bjuder på bilder från dagen:


Beställa design?

Du har inte glömt bort att jag kan göra en design till just dig?

Hur går det till?

Du skriver ett mejl till mig(muumz@hotmail.com) och skriver exakt vad du har tänkt dig. Alla detaljer du kan tänkas komma på, t.ex. färger/funktioner/texter/stil osv. Kanske du skickar med ett par länkar på exempel du har tänk dig. Glöm inte att bifoga alla bilder/bild du vill ha med i bloggen!

Jag utformar din design i en av mina testbloggar. När jag är färdig skickar jag länken till dig så du får se hur det ser ut.

Är du nöjd? Pris/betalning?
En design bestående av vad du vill ha med(& vad jag kan göra förstårs) kostar 100:-, och betalas in på mitt Swedbank-konto. Vill du endast ha en header så betalar du bara 50:-.
Vill du köra det osäkra före det säkra, kan du förstårs skicka en 100-lapp i ett kuvert och skicka hem till mig. Du bestämmer där!

Så fort jag har fått pengarna/ser att de är på ingång, så kommer jag att be om dina inloggningsuppgifter till din blogg, så lägger jag in din nya design.

Några frågor eller funderingar?
Skriv en kommentar i detta inlägg så uppdaterar jag med svaret.

Exempel med headers jag har gjort, klicka här.

Gårdagens intag

Fick frågan om jag kan skriva en lista på vad jag äter om dagarna. Det ser helt olika ut beroende på vad vi har hemma, om jag t.ex. är i centrum och köper något extra eller så. Men, igår åt jag följande:Och, jag ska säga, att det har gjort resultat! När jag var som mest nere för min vikt, vägde jag 40 kg. Idag väger jag 43 kg, har alltså gått upp 3 kg(på vet inte hur lång tid iofs). Känns skönt, och hoppas att det fortsätter uppåt! :)