Potatisgratäng

Nu har vi precis smaskat i oss fläskfilé med potatisgratäng helt utan problem, om man säger så. Riktigt gott var det! Men jag är helt nojig för att det går så mycket smitta(magen you know..) så jag sitter och är nojig fortfarande och tror hela tiden att jag är/kommer bli smittad. Nej fy för att ens tänka så, men jag blir inte ens sugen på att äta i skolan pga det. Tänk liksom vad mycket smitta det kan gå när det är buffé sådär som i skolan. Buhu buhu. Hatar min fobi, kanske att den har gått och blivit liite värre trots allt nu ändå? >.<

 

Men, man får helt enkelt försöka att inte tänka på det.
Idag har jag och Niclas handlat lite, och imorgon ska vi få stjuts så vi kan ta de lite tyngre grejerna + 10kg hundmat och en hel bal med toapapper. Skitbra ju! Då får jag väl köpa lite vitpepparkorn som jag får knapra på, haha.

 

Nu ska jag och Niclas iallafall glo på en film. Vi har så mycket nytt nu, men det lär nog bli denna nedan, har hört att den kan vara något att se! Blir lite nyfiken. Hihi.

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Mamma & pappa.

De vill jag alltid träffa, för de är ju trots allt mina föräldrar och med de finner jag alltid en trygghet, mina älskade föräldrar. Ni är bäst, och jag älskar er något så otroligt mycket!

Molvärk & hjärtljud

Igår kvar Elli & Coffe hos oss. För första gången på ett bra tag(har ju tagit ett uppehåll) fick jag äntligen tatuera igen! Jag ska se ifall jag kan få en bild inom kort och visa er, men jag känner mig nöjd med tatueringen jag gjorde på Coffe :) 1990 + stjärntecknet på baksidan av hans vad. Finfint!
Men hur som helst, så kom vi i säng ganska sent, och bara för det så fick jag lite illamående och verkligen Verkligen en kraftig molvärk från magen. Det kändes verkligen som en riktig mensvärk, uschamig! Men, det avtog efter ett tag, men jag trodde definitivt inte att jag skulle kunna somna, vilket jag faktiskt kunde göra efter ett tag. Men inte är det konstigt att det värker från livmodern, för guda mig vad den ska växa! Tänk er att den ska växa från att vara drygt som ett päron(är väl ännu mindre innan graviditeten?) till att bli nästan lika stor som en ryggsäck! Så jo jo, jag lär nog få klaga lite till på molvärken ;) men men.


Och älskling la örat mot magen för att prooooova ifall han kunde höra bebisen därinne. När det var tyst runtom sa han att han kunde tyda väldigt tyst hjärtslagen, men det var tydligen väldigt lite. Själv vet jag inte, eftersom jag har lite svårt att böja mig ner för att lyssna, hah! Men hur som helst är det iallafall möjligt att kunna höra drygt efter v. 25, och där är vi inte riiiktigt än, men inte länge kvar! :)

Tog mitt blodtryck nyss, och låg på 113/71 och en puls på 93. Snacka om att mitt hjärta får slå. Man har en helt annan syresomsättning nu ska jag säga er. Min puls ligger alltid mellan 80-100 ständigt. För inte så länge sedan hade jag en puls på 103 ;) Haha. Men det kändes faktiskt.. kändes som om hjärtat skulle hoppa ur bröstet på mig!

Nu ska jag pysa, skriver ikväll :)

Hos Kimsan

Hej hopp! Nu har jag precis varit i skolan på en 25-minuters lektion, och åkte därefter till Kvantum för att köpa lunch(blev så otroligt sugen på en färdig rätt ni vet som man värmer i mikron, faktiskt väldigt gott juu!) och det "råkade" även bli en Marabou mjölkchoklad. ;$ Så nu är maten i mikron, och jag är hungrig som en.. ko! Eller något, haha.

Jag är alltså hos mamsi & papsi, hemma ensam här med Kim. Om drygt 2½ h ska jag åka till sjukgymnasten och därefter hem. Bara så ni vet! Skriver mer senare :)