Mes-propp

Mes-hund! Jag tog mig loss från Melwin som faktiskt inte vaknade, och sprang fort(okej, gick fram & tillbaka) runt huset så att hundarna iallafall skulle få kissa. Vissla är alltid lika duktig och kissar utanför och tycker att det räcker, men Jojo fattar nada. Hon strosar efter Vissla, och då knäppte jag loss Vissla så att Jojo kunde få gå själv, och då kanske kissa? Men nej, inte det. Då blev jag sur, och då blev hon rädd, haha. Så nej, Jojo gjorde ingenting, och så får det vara. Jag kan inte gå ut på långpromenad(vilket behövs för att Jojo ska göra något...) ifall Melwin ligger inne och sover, så då får hon väl hålla sig.

Melwin somnade förresten kl 18, undra om han sover hela natten på det? Han brukar somna absolut tidigast 19, men annars 20-21-22.

Aja, kanske ska packa lite? Är faktiskt ganska kul! :-)

Buhu

Är kissnödig, behöver städa/diska och vill packa.

Vad gör jag? Ligger fast i sängen med Melwin som inte vill släppa tutten(han sover, och vaknar såfort jag lägger ifrån han).

Hundarna måste ut också. :(
Och Niclas jobbar fortfarande, så han kommer inte hem förrän imorgon.

Buhu för allting just nu!

Miss you

Jag saknar min stora älskling. Niclas <3 Han är ca 6 timmar härifrån, och jag saknar han som fan :( Får se om han hinner komma hem ikväll, annars imorgon. Jag saknar dig älskling!! <33333