Valborg

Kära läsare! Dagen har först spenderats på sjukhuset för läkargrejs, och sedan hela dagen hos mamsi och papsi. Mamsen fyllde år, så vi var där med släkten. Jättemysigt!! Min älskade förkylning står kvar. Nu har jag fått typ rethosta, vill egentligen hosta hela tiden.. Och så nästäppa! Åh så underbart..

Imorgon är Niclas och Melwin lediga, så då tänkte vi åka iväg till Hööks för lite shopping till moí! :)
 
 

Världens tråkigaste dag

Dagen idag har varit världens tråkigaste dag. Jag har blivit så frustrerad och förbannad på min kropp, för att jag inte kan prata. Jag vill prata, prata med mamma i telefon, med Melwin och med Niclas. Men kan jag det? Jo visst, jag kan viska, men det lyssnar ingen på, haha. Så hör de inte mig, så då måste jag upprepa, irritera stämbanden ännu mer, och försöka höja rösten trots att det tar emot.

Nej så nu har jag bara suttit här i soffan framför ett avsnitt Grey's, och ska nu tömma mitt minneskort och ladda kameran, för den ska få en ny ägare imorgon! Känns både bu och bä, men pengarna behövs verkligen - så då ska jag shoppa! (För jobb) Får tänka så, att när jag har ett jobb kan jag köpa en ny kamera. :)

Vilket par?

Jag har inte så jättestor budget, så vilken av dessa två ska jag välja? Tyvärr måste det nog bara bli ett par av dem alltså. De kostar 479:- respektive 499:- och kommer från Hööks.

Och ja, jag kan sitta hur länge som helst och titta på Hööks hemsida/katalogen..

S h i t v a d j a g  v i l l g ö r a d e t t a n u !

Bloppis - Till salu!

Svart skinnjacka från Only, storlek S(small). Jag har gjort en lagning mellan axel och bröst på höger sida, men det syns inte om man inte vet om det. :-)

Pris: 150:- plus ev. frakt
(alt. att du kommer och hämtar jackan här, lite utanför Nynäshamn)


Midjelång jeansjacka från Gina Tricot. Storlek XXS(xx-small), men passar även en XS/S.
Jättefint skick, men har dock blivit för liten för mig..

Pris: 250:- plus ev. frakt
(alt. att du kommer och hämtar jackan här lite utanför Nynäshamn.)Intresserad av någon/båda av jackorna? Skicka ett mejl till muumz@hotmail.com