09.09

Hej onsdag! Vart har denna vecka tagit vägen? Detta är (ibland) det sköna med att jobba, att tiden går så fort. Det har givetvis sina nackdelar också, men just nu räknar jag ju ner veckor och dagar tills rutinultraljudet, som är exakt om tre veckor. Då är jag i vecka 19(NITTON!). Holy shiet... Haha.

Hur mår jag nu? Jag har mycket huvudvärk, som jag vet kommer från min spända nacke/axlar. Detta har jag haft långt innan jag blev gravid, men det blir mycket värre nu när jag kör så mycket bil och jag inte kan sitta bra när jag kör. Jag spänner mig jämt, och då kör jag ändå minst 10 mil om dagen. Det tar lite kan jag ju säga... 
När det gäller gravid-symtom så är det foglossningen som står högst på listan. Idag var en sådan dag som satt sina spår. Dammsugning, flytta på möbler, upp och ner på en stege, ner på huk för att torka lister. Ja, ni förstår grejen... Så nej, det tar emot! 

Nu ska jag dega en stund till här, för tröttheten är ganska stor fortfarande också. Ganska trist att gå och lägga sig innan klockan är halv 9 på kvällen. Haha, men det är väl så det är just nu! 
 
See you later.