Babyshop

Nu tröttnar ni väl snart på alla bebiskläder och prylar som jag visar här på bloggen. ;) Men, då får ni väl sluta läsa/titta, haha. För det är ju nämligen typ bara detta jag glor på om dagarna. Typ!

Jag har i alla fall sysselsatt mig idag med att rita på en beställning som har legat hur länge som helst. För att det ska kännas och bli ett bra resultat måste jag verkligen ha känslan och lusten för att rita, och det har jag inte haft på jättelänge. Idag tog jag mig ändå i kragen för att den ska bli färdig någon gång. Jag hoppas verkligen att jag blir färdig nu i dagarna, för nu får väntan för den stackars kunden vara över tycker jag.

Därefter fick jag ett ryck att plocka och fixa lite i hallen. Det står mängder med urväxta kläder och andra prylar som ska ner i källaren/garaget, men det orkar inte jag gå ner med. Men istället plockade jag bort tunnare kläder och skor som inte kommer att användas från och med typ nu, samt plockade fram vinterjackorna som åkte till tvätt direkt. En blomma som har stått i ett hörn i hallen och vantrivts har fått flytta till det ljusare köket, och så åkte en spegel upp på platsen i hallen istället. Känns bra! 

Framåt eftermiddagen gick vi och hälsade på hos grannen som fick sin nykomling till ursöta bebis i fredags. Soooom jag blev mer sugen nu?! Lilla plutten liksom. Och så Melwin, som var jätteintresserad och sa att bebisen var jättesöt. Gullunge! Snart har vi en bebis. ♥ Med oss i present hade vi en body från Lundmyr of Sweden. På bilderna nedan är det den kortärmade randiga, med ett stort hjärta på bröstet. Jag tyckte den var jättesöt och skulle själv kunna tänka mig en till vår skrutt, annars kanske det långärmade? 
I alla fall, bjuder jag här på lite önskeplagg från Babyshop.se.

Sofie

Hej Felicia!

Jag heter Sofie och jobbar på Babyshop. Vilken fantastisk liten garderob du önskat fram :D

Maila mig så skickar jag gärna en liten rabattlänk till dig till vår webbshopp på Babyshop som du kan använda fram till sista november :)

Kram!
/Sofie

Svar: Hej Sofie! Åh vad snällt av dig! :D Jag mejlar dig genast! :-)
Kram!
Felicia Nilsson