15.11

Hej och hå, så var det söndag igen. Hur fort går egentligen inte veckorna? Det är jätteskönt på ett vis, men ibland så trist också. Just nu när man är gravid är det skönt så klart, eftersom man egentligen bara går och rullar tummarna inför dagen med stort D. Mer om tankarna kring den dagen, i ett annat inlägg.
 
Niclas var hemma i fredags, inte oväntat hängig eftersom jag är genomförkyld och Melwin var det innan mig. Jag själv låg och sov mer eller mindre hela dagen med ett undantag när jag åkte in till Nora en sväng för att handla och hämta ut hissgardinerna som hade kommit. Igår, lördag, var Niclas lite piggare och kunde pyssla lite med nya väggen innan mina föräldrar kom på besök. En supergod middag med fläskytterfilé, hasselbackspotatis och persiljemorötter senare så degade jag ihop i soffan. Idag, har det varit ännu segare för min del. Niclas har jobbat jättemycket med väggen så alla skivor nu är uppe på båda sidor av väggen. Nu väntas det att han ska dra elen, en målare ska komma hit och sen är det "bara" lister, dörrfoder samt ett element kvar som ska upp. SEN SÅ! Jag hoppas verkligen att Melwin kan flytta in i rummet innan jul. Det vore verkligen jättekul.

Imorgon är det ny vecka, då vi kliver in i vecka 26. Jisses! Melwin ska till dagis och jag ska försöka bli färdig med en teckning som lovats bli färdig nu i dagarna. Därefter ska Melwin fotograferas(inte genom dagis eftersom de inte erbjöd porträttfoto detta år) och så hoppas jag att mitt stora paket kommer. Det fastnade i Örebro i fredags, och va fan, det är ju ynka 3,5 mil från vårt postombud till Örebro, så det ska väl inte vara så svårt tycker jag. Men men, väntar man på något gott...
 
Annars i veckan hoppas jag på att bli frisk, påbörja en annan beställning samt bara vila. Jag har blivit så otroligt trött nu igen och sover ganska mycket om dagarna. Jag tar ju järntabletter, tycker att jag äter och dricker bra, men lik förbannat är jag så trött. Nåja, det blir väl bättre. Bebis i magen är livlig i alla fall och sparkade Melwin i örat som bara ville gosa med magen och försöka lyssna på bebisens hjärta. :)