Tråk-listan

Dagens humör: Det har varit lite upp och ner. Imorse var jag mest stressad, och då kan jag tyckas bli typ arg/sur/irriterad. SÅKLART. Annars har jag varit glad, men jag har ju mina humörssvängningar, av en anledning ni vet varför. :)
Dagens mående: Ganska bra. Haft ont i magen lite till och från(vanliga magen), men det är bättre nu. Smakade fint med stuvade makaroner och stekt falukorv. :)
Dagens borde: Jag har jobbat idag, så det känns som om jag inte behöver göra så mycket mer?! Givetvis fyllt på mat och vatten åt alla höns, och utfodrat resten av familjen. Annars skulle jag behöva fortsätta på en teckning.
Dagens frisyr: Knut under arbetstid, men som vanligt släpper jag ut denna när jag är på väg hem. :)
Dagens smink: Det vanliga. Rouge, concealer, ögonbrynspenna, mascara och lite läppsyl.
Dagens klädsel: Jeans och linne. Nu har jag dock bytt till mjukisar.
Dagens planer: Jag skulle behöva rita lite på en teckning(beställning), men lusten är inte med mig idag(igen). Men, jag ska trotsa denna och försöka göra någonting i alla fall. Allt är bättre än inget. Annars blir det kanske ett avsnitt av One Born Every Minute på YouTube och därefter sova.
Dagens materiella vill ha: Ingenting speciellt idag faktiskt. Men det är mycket som behövs till bebisen!
Dagens fundering: KUB-testet på torsdag. Inte orolig, men spännande att få se den lille igen! (Gjorde ett UL i v. 5, är i v. 13 nu.)
Dagens beroende: Tråk-jag har inte haft något speciellt idag? Men det var väldigt gott att frysa in en flaska saft igårkväll, att dricka idag. Blev lite slush-aktigt.
Dagens tråkigaste: Det är inte tråkigt att jobba, men det blir långtråkigt att köra fram och tillbaka de där 10 milen/dag.
Dagens längtan: LÖNEN.
Dagens superlängtan: Rutinultraljudet i september, jag vill ju veta Vem som finns där inne. :)
Dagens tidning: Jag läser i stort sett bara Aftonbladet...
Dagens låt: NRJ.