Mina tatueringarBild 1: Halsen "Live Love Laugh" , på axeln står det " - 11 - 07 - 20 " Melwins datum alltså. :)
Bild 2: Smiley, gjord av Niclas bara på skoj. ;) Jag röck till några gånger, så den är lite hackig ;)Bild 3: En halv fjäril på rumpan. Haha, gjorde för ont för att fortsätta.. Men en dag så, haha.. Under rumpan står det "Life - is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get".
Bild 4:
På underarmen "In loving memory of Donna" (min första hund, som jag växt upp med). En stjärna på insidan av överarmen. Annars, påbörjad skuggning som ska täcka hela armen. (Under all text och blommor dvs ;))Bild 5: Ovansidan av vänstra armen. Körsbärsblommor, längs hela armen.. På fingrarna står det "1992" med romerska siffror. På insidan av fingrarna står det " <3 Niclas My Love " men det har nästan försvunnit, så tog inte bild på ' t.
Bild 6: Vissla, min vovve :)Bild 7: Det på tuttarna ser ni väl.. och så är det en mamma & pappa tatuering ovanför, med en groda för mamma och noter för pappa. :)
Bild 8: "Follow" som är "min och Niclas låt", med Breaking Benjamin. Det är min första tatuering, men byggde sedan på med rosen bakom. Ska dock fylla i med vit färg runtom så texten syns mer..Bild 9: Mitt stjärntecken, skytten.
Bild 10: Påbörjad tribal, var tänkt att den skulle fortsätta ner på sidan av magen, men får se hur det blir. (Och som ni ser så ligger snittet mitt i tatueringen, så det inte syns :D)Bild 11: Påbörjad, ros med ett ankare.
Bild 12: Noter. :)
Bild 13: På foten står det "20-06-08 Futurum nobis est" (framtiden är vår), mitt och Niclas datum. Resten ser ni väl..
Bild 14: På vänstra benet hade jag gjort en skitful tatuering som jag inte vet vad det var, så jag har börjat göra en coverup på den.. Ska bli en fjäril, som flätar samman med den på insidan av benet.
♥ ♥ ♥


Ja, det här var väl alla mina tatueringar. Har nog inte glömt någon.. Men, det är många av dem som inte är klara på långa vägar, därför de ser ut som skit, haha. Jag är en sådan som gärna påbörjar nya tatueringar, utan att göra dem klara. Men, ska väl beställa hem ny färg och göra klart.. Så man kan se Okej ut i sommar på stranden :)

Jag har alltså gjort alla själv, på mig själv, förutom smileyn på ryggen, och texten under rumpan.
Jennifer

Hej felicia, tänkte bara höra om du fortfarande är nöjd med tattueringarna idag? Lägg gärna upp några nya bilder på dem. Du har jätte fina tattueringar :) Vill se hur de ser ut idag! Tycker de skulle va roligt med lite uppdatering på bilder. Hoppas och ha de bra :D

Svar: Hej! Jag kan fixa ett separat inlägg om detta! :-)Tack detsamma!
Felicia Nilsson

Jennifer

Blev det några nya bilder på tattueringarna? Tattuerar du själv? Gör du det fortfarande?

Svar: Det har jag helt glömt bort, ska fixa! Jag tatuerar mig själv, men det var länge sedan sist då mina prylar är ur funktion just nu. :-)
Felicia Nilsson

Lisa

Hej! I min nystartade blogg vill jag sprida inspiration inom tatueringsvärlden. Vore kul att få göra ett inlägg om dina tatueringar. Givetvis länkas din blogg i inlägget. Vad tycks?
Puss. /Tattoo Inspo

Svar: Hej! Det får du gärna göra! Det är bara kul.. :-)
Hur vill du göra? Rent praktiskt.
Kram!
Felicia Nilsson